Ar jaustumėtės jaukiai mieste prasilenkdami su 170 km/val. greičiu skriejančiu automobiliu? | kl.lt

AR JAUSTUMĖTĖS JAUKIAI MIESTE PRASILENKDAMI SU 170 KM/VAL. GREIČIU SKRIEJANČIU AUTOMOBILIU?

  • 16

Šiaulių policijos pareigūnai užfiksavo įspūdingą greičio rekordą. Jie greičio matuokliu prigavo Šiauliuose net 170 km/val. greičiu lėkusį visureigį. Apie tai savo feisbuko paskyroje pranešė Šiaulių apskrities policija.

„170 km/val. greičiu automobilis skrieja judria miesto gatve, kur leidžiamas greitis – 50 km/val. Ar jaustumėtės jaukiai prasilenkdami su šiuo vairuotoju?“ – rašo Šiaulių apskrities policija.

Ji informuoja, kad balandžio mėnesį tokį šių metų greičio rekordą trikoju matuokliu užfiksavo Šiauliuose, Tilžės gatvėje, prie senojo viaduko.

„Turbūt nereikia nė sakyti, kad kelių ereliui teks pailsėti nuo vairavimo, ir gresia paploninti piniginę mažiausiai 450 eurų. Lieka pasidžiaugti, kad šis „paskraidymas“ nesibaigė tragedija“, – rašo policija.

„Nuolat stebime interpretacijas, kodėl trikojis statomas senojo viaduko prieigose. Vairuotojai skundžiasi, kad nuokalnėje įsibėgėjusius juos fotografuoja trikojis greičio matuoklis.

Šiuo atveju virkaujančių neužjausime, tik priminsime, kad automobilyje stabdžio pedalas įrengtas ne veltui, miestas nėra autostrada, o nusileidus nuo viaduko yra pavojingos Tilžės–Ragainės g. ir Tilžės–Donelaičio g. sankryžos. Pastaroji ilgus metus pažymėta juodąja dėme. Beje, ši atkarpa pasižymi dideliu eismo dalyvių srautu, visai šalia yra mokykla.

Vairuotojai, linkime susimąstyti apie greičio keliamą pavojų ir paisyti taisyklių, nes greičio kontrolė niekur nedings – ją ir toliau vykdysime“, – teigia Šiaulių apskrities policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

O koks

skirtumas,automobilis ar mocas? Tie gi taip skrieja kasdien ir kasnakt,o niekas neklausia,kaip jauciames! Ir ka girdime pro butu langus ir sienas iki paryciu.

jk

^itam žmogenui tikrai galvoj negerai,ji i psichuške reik sodinti

Vidas

Žinoma. Negi turėdamas superinį auto važiuosi kaip arkliu traukiamas vežimas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS