Beteisis motociklininkas pasieniu važiavo neturėdamas jokių dokumentų | kl.lt

BETEISIS MOTOCIKLININKAS PASIENIU VAŽIAVO NETURĖDAMAS JOKIŲ DOKUMENTŲ

  • 0

Šalčininkų rajone pasieniečiai sulaikė motociklu važiavusį vietinį gyventoją, neturėjusį nei asmens tapatybės, nei transporto priemonės dokumentų.

Sekmadienį popiet VSAT Vilniaus rinktinės Padvarionių užkardos pareigūnai vaizdo stebėjimo sistema ties Šalčininkų rajono Benos kaimu užfiksavo motociklu važiuojantį vyrą.

Pasieniečių ekipažas vairuotoją sustabdė ir paprašė pateikti būtinus dokumentus. Paaiškėjo, kad vietinis 29-erių gyventojas neturėjo nei motociklo „Dual Sport CCM“ registracijos liudijimo, nei jo techninės apžiūros dokumento, nei privalomojo civilinės atsakomybės draudimo.

Be to, paaiškėjo, jog vyras neturi ir pažymėjimo, suteikiančio teisę vairuoti tokią transporto priemonę. Vietovė, kurioje jis buvo sustabdytas, yra pasienio ruože – čia privaloma turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Tokio motociklininkas taip pat nepateikė.

Dėl pastarojo Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo VSAT pareigūnai šalčininkietį įspėjo administracine tvarka. Už tai, kad neturėjo kitų dokumentų ir pažeidė Kelių eismo taisykles, vyrui teks sumokėti 300 eurų baudą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS