„Aro“ ant asfalto paguldytas buvęs kikboksininkas R. Agrba siunčiamas už grotų | kl.lt

„ARO“ ANT ASFALTO PAGULDYTAS BUVĘS KIKBOKSININKAS R. AGRBA SIUNČIAMAS UŽ GROTŲ

  • 15

Birželio pabaigoje „Aro“ pareigūnų Alytuje ant asfalto paguldytas praeityje garsus kikboksininkas ir buvusios Kauno teisėjos, o vėliau advokatės sūnus Rolandas Agrba siunčiamas už grotų.

Kaip rašo portalas delfi.lt, Lietuvos apeliacinis teismas nutarė sugriežtinti R. Agrbos bausmę. Teismo sprendimu jis kalėjime praleis ketverius metus.

Anksčiau pirmosios instancijos teismas buvo nusprendęs, kad buvęs kikboksininkas kalėjime turės praleisti tik pusantrų metų, o dar dvejus metus jam būtų taikytas lygtinis laisvės atėmimas.

Delfi.lt teigimu, Ernesto Rimšelio vadovaujama teisėjų kolegija pažymėjo, jog R. Agrba nuolat daro nusikalstamas, smurtinio pobūdžio veikas, kurios žaloja kitus žmones, turtą ir kitus įstatymu saugomus gėrius.

R. Agrba buvo nuteistas dėl turto prievartavimo ir neteisėto disponavimo psichotropinėmis medžiagomis. Kartu su vyru teisiama ir Laura Lopšaitienė, Vilniaus ir Karoliniškių poliklinikos šeimos gydytoja. Jai pateikti kaltinimai dėl piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, dokumentų klastojimo ir psichotropinių medžiagų parūpinimo buvusiam kikboksininkui.

Teismas pripažino L. Lopšaitienę padarius inkriminuotas nusikalstamas veikas, bet moteris buvo atleista nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą.

Kaip jau rašyta portale kauno.diena.lt, birželio 23-ąją prokuratūra kreipėsi į Alytaus apylinkės teismą dėl leidimo suimti R. Agrbą, kuris buvo įtariamas viešosios tvarkos pažeidimu. Tada jam buvo prašoma skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

Sulaikytasis R. Agrba – teisėsaugai gerai žinomas. Vyras teistas už organizuotos gaujos subūrimą, neteisėtą laisvės atėmimą, sveikatos sutrikdymą kankinant itin žiauriai, nelegalų šaudmenų ir narkotikų laikymą ir chuliganizmą.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Paprasčiau

Į kaktą švino padugnei

Šliapos

tirpylos, aukos končinos, musarai ir kazlabanditai, bb jum tarp bulkų

Cha

Abrval kirdyk ? :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS