Dėl taksisto nužudymo suimtam vyrui – įtarimai dar viena žmogžudyste | kl.lt

DĖL TAKSISTO NUŽUDYMO SUIMTAM VYRUI – ĮTARIMAI DAR VIENA ŽMOGŽUDYSTE

  • 1

Praėjusią savaitę dėl įtarimų taksisto nužudymu Raseinių rajone trims mėnesiams suimtam vyrui pareikšti įtarimai dėl dar vienos žmogžudystės, trečiadienį pranešė Šiaulių apskrities policija.

Pasak policijos, anksčiau suimtam 28-erių metų Ariogalos gyventojui pirmadienį pareikšti įtarimai dėl 42-ejų metų amžiaus to paties miestelio gyventojo nužudymo.

Tyrimo duomenimis, sausio 29 dieną Šiaulių policijos pareigūnus pasiekė informacija, kad į Kauno klinikas dėl galvos sumušimo komos būsenos buvo pristatytas vienas Ariogalos gyventojas.

Sužalotam vyrui medikus iškvietė į jo namus atėję pažįstami, kurie pamatė, kad šis, sukniubęs prie lovos, nereaguoja į aplinką. Iš pradžių medikai vyrą apžiūrėjo, tačiau į ligoninę nevežė.

Kitą dieną dar kartą iškviesti medikai vyrą išgabeno į ligoninę, o policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus kūno sužalojimo.

Vyrui ligoninėje mirus tyrimas buvo perkvalifikuotas į nužudymą, o sulaikius minėtą 28-erių Ariogalos gyventoją, nustatyta, kad ši žmogžudystė taip pat gali būti įvykdyta jo.

Pasak Šiaulių policijos, kivirčas tarp vyrų galėjo kilti jiems girtaujant mirusiojo namuose, nuo įtariamojo smūgių šeimininkas prarado sąmonę ir vėliau mirė.

Praėjusią savaitę teismas vyrą leido suimti trims mėnesiams, įtarus jį Raseinių rajone, Ylių kaime, nužudžius taksistą ir pagrobus jo turėtus 300 eurų.

Policijos duomenimis, įtariamasis anksčiau yra teistas už vagystes, plėšimus, sukčiavimą ir kitus nusikaltimus. Iš pataisos namų paskutinį kartą į laisvę jis grįžo pernai rugsėjį, po to, kai atliko bausmę už 2018 metais įvykdytus plėšimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

LIBERALINĖ-KONSERVATORINĖ REALYBĖ

Kam tai rūpi? Kokios dar ten žmogžudystės? Šiandien svarbiausias policijos užsiėmimas -internetinių komentarų skaitymas. Ir komentatorių ( kurių nuomonė skiriasi nuo liberalų - konservatorių) PERSEKIOJIMAS IR sudinimas į kalėjimus (Neužilgo bus ir KONCENTRACIJOS STOVYKLOS)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS