Dingus banko kortelei vyras prarado apie 1 tūkst. eurų | kl.lt

DINGUS BANKO KORTELEI VYRAS PRARADO APIE 1 TŪKST. EURŲ

  • 2

Dingus banko kortelei, vyras pasigedo apie 1 tūkst. eurų, pranešė policija.

Ketvirtadienį į Marijampolės apskrities policijos komisariatą kreipėsi vyras.

Jis nurodė, kad sekmadienį pastebėjo, kad iš jo piniginės yra dingusi banko kortelė ir mobilaus ryšio telefonas „Nokia“.

Užblokavus kortelę ir pasiėmus sąskaitos išrašą paaiškėjo, kad šešis kartus buvo pasinaudota asmeniui priklausančia banko kortele ir iš banko sąskaitos išgryninti pinigai.

Patirta žala siekia 1150 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ir apie kitus

Gal vyrus gal ne nžn, bet iš Asilų šūlės ir vos pradėjęs šunautikomisariate jau turėjo asm.sąskaitoje 27 tūkst. Ką liepė Asilynas tą ir ketvirtojo į ikiteisminio tyrimo medžiagą. Juk reikėjo ir daugiau 27 tūkst ir taip toliau. Ypač jei degė Asilų šūlės buldogų .alėsreputacija o kad reputacija murzinažinojo visi. Pradedant pirties kareiviais kuriems.alė pati primokėdavo baigiant čiukčių epilepsija narkomanu išprievartauti. alėsdar paauglystėje Grikienis nu grikutis Laaaabai prasikaltęs Šūdo spalvos akių mėgėjas Duria į rudąją ir svajoja Kad dulkina prezidentišką augintinį Va, ir visa tiesa. Ji pasakose Bet taip yra Nemylimosbjauriosužrudėlėsišmatųspalvisakimis Kaip kaukė šuns balsais taip kaukia Kai kurios net vaikų turi Pvz prezident broko pakaruokliųnebevertų Merginų vardo. Brrrr bjaurios. Tik tokia bėda. Bjaurios negalios dvokia...

Vaidas

tik savi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS