Dž. Butkutės sutuoktinis sėdo į teisiamųjų suolą: gresia laisvės atėmimas iki 15 metų | kl.lt

DŽ. BUTKUTĖS SUTUOKTINIS SĖDO Į TEISIAMŲJŲ SUOLĄ: GRESIA LAISVĖS ATĖMIMAS IKI 15 METŲ

  • 58

Lietuvos pop scenos numylėtinės Džordanos Butkutės prodiuseris, sutuoktinis Elegijus Strasevičius teisiamas  dėl itin didelio kiekio psichotropinių medžiagų laikymo. 

E. Strasevičius į teisiamųjų suolą sėdo ne vienas: jis teisiamas drauge su gydytoju Arūnu Stučinsku, Virgilijumi Šliažu ir jo sutuoktine Dalia Šliažiene. Apie tai pranešė portalas lrytas.lt.

Antradienį teisme įvyko jau trečias šios baudžiamosios bylos posėdis. 

Šiems asmenims pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu kiekiu psichotropinių medžiagų, lenkimo jas vartoti, dokumentų suklastojimo arba  disponavimo suklastotų dokumentu, taip pat kitų  inkriminuojamų nusikaltimų.

Kaip rašo lrytas.lt, prokuratūra teigia, kad A. Stučinskas išrašydavo psichotropinių vaistų receptus, suklastodamas dokumentus ir perduodamas juos kitiems kaltinamiesiems ne gydymo tikslais. Taip psichotropinius vaistus gydytojas padėjo įsigyti ir E. Strasevičiui.

Portalo duomenimis, vyras medikamentus neteisėtai įsigijo vaistinėse daugiau nei 20 kartų, tačiau neturėjo tikslo jų platinti.

Jei bus įrodyta kauniečio kaltė, jam gresia laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų. Vyrui  inkriminuojamas labai didelis kiekis medikamentų.

Vis tik Dž. Butkutės sutuoktinis šių medžiagų neplatino, tad teismas gali atsižvelgti į šias aplinkybes ir skirti švelnesnę bausmę, nei numatyta įstatyme.

Rašyti komentarą
Komentarai (58)

dris

Visiškas burbulas, 20 kartų įsigyjo raminamųjų tablečių sau

Anonimas

kanibales sukapojo drauge ir tik 10 metu sidejo o cia jau 15 metu grese tai kur taisybe

Bize

Gimęs kaliuzininku, vistiek krutilins.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS