Gatvėse plėšikavę vaikų globos namų auklėtiniai priėjo liepto galą | kl.lt

GATVĖSE PLĖŠIKAVĘ VAIKŲ GLOBOS NAMŲ AUKLĖTINIAI PRIĖJO LIEPTO GALĄ

  • 0

Sekmadienį Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato patruliai sulaikė ir į areštinę uždarė du vaikų globos namų auklėtinius, kurie gatvėse iš moterų atiminėdavo rankines.

Gobos namų gyventojai pareigūnams pasakojo, kad minėti jaunuolai, panorę alaus, jau ne pirmą kartą pinigų tam prasimano, atiminėdami rankines.

Sekmadienį apie 17.30 val. policijos budėtojus pasiekė pranešimas, kad Šiauliuose, prie Tilžės gatvės 118-ojo namo, užpulta moteris. Vienas nepilnametis kumščiu jai trenkė į galvą. Kaip nurodė liudytojai, grupė jaunuolių įšoko į autobusą ir nuvažiavo centro link. Patrulių keli ekipažai pradėjo žvalgyti miesto centre esantį mikrorajoną. Po 10 minučių policijos budėtojus vėl pasiekė pranešimas apie užpultą dar vieną moterį.

Pasak policijos pranešimo, 77 metų šiaulietę grupė jaunuolių pargriovė ir apiplėšė Trakų gatvės namo kieme. Iš senolės buvo atimta rankinė. Moteris dėl daugelio paviršinių sužalojimų atsidūrėligoninėje.

Patruliai susiaurino paieškos mikrorajoną ir Ežero gatvėje sulaikė du įtariamuosius bei surado pagrobtąją rankinę. Abu sulaikytieji buvo neblaivūs.

18-mečiui P.G. nustatytas 0,79 promilių girtumas ir jam pareikštas įtarimas dėl Trakų gatvėje padaryto plėšimo. 16-mečiui  E.T. nustatytas 0,72 promilių girtumas. Jam pareikšas įtarimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo, padaryto Tilžės gatvėje.

Šiaulių miesto policijos komisariato pareigūnai, tiriantys šias nusikalstamas veikas, aiškinsis, ar prieš Naujuosius metus Šiauliuose padarytos atvirosios vagystės, yra tų pačių jaunuolių darbas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS