Grupė jaunuolių nutarė apiplėšti namą: vienam nepasisekė – šeimininkas jį padūrė peiliu | kl.lt

GRUPĖ JAUNUOLIŲ NUTARĖ APIPLĖŠTI NAMĄ: VIENAM NEPASISEKĖ – ŠEIMININKAS JĮ PADŪRĖ PEILIU

  • 6

Policija Akmenės rajone antradienį sulaikė tris jaunuolius, įtariamus plėšimu Ramučių kaime.

Keturi jaunuoliai į 78 metų moters namus pateko antradienį pro neužrakintas duris ir pagrobė 160 eurų. Vieną įtariamųjų besigindamas peiliu sužalojo namo šeimininkės 53 metų sūnus, pranešė policija.

Trys iš jų atsidūrė areštinėje, ketvirtasis policijos saugomas ligoninėje.

Naudodami smurtą prieš šeimininkę bei jos sūnų, plėšikai pareikalavo pinigų. Išvertę daiktus, įsibrovėliai surado pinigų saugojimo vietą ir, pasisavinę juos, pasišalino. Nukentėjusioji į policiją kreipėsi, kai tik plėšikai pasišalino.

Apie 16 val. gavus pranešimą, įtariamųjų paiešką pradėjo Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnai, o netrukus į nusikaltimo tyrimą įsijungė ir Telšių bei Šiaulių apskričių policijos kriminalinės policijos pareigūnai.

Po valandos pareigūnai sužinojo, kad dėl kraujuojančios sužalotos kojos į Akmenės ligoninę pristatytas 26 metų metų Akmenės rajono gyventojas. Jis tolimesniam gydymui buvo pervežtas į Respublikinę Šiaulių ligoninę.

Pareigūnams pavyko identifikuoti ir kitus, įtariama, plėšime dalyvavusius asmenis.

Dar po valandos antrankiai buvo uždėti Akmenės rajone gyvenančiam 23 metų įtariamajam, prieš vidurnaktį vienos Mažeikių mokymo įstaigos bendrabutyje buvo sulaikytas 19-metis įtariamasis. Po vidurnakčio Skuodo rajone pareigūnai sulaikė 29 metų vyrą, o namo kieme rado stovintį automobilį iškruvinta sėdyne.

Šis faktas policijai leido daryti prielaidą, jog juo galėjo būti vežtas sužalotas įtariamasis.

Trys įtariamųjų – Mažeikiuose sulaikytas 19-metis, 23 metų Akmenės rajono gyventojas ir 26 metų ligoninėje gulintis vaikinas – Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnams yra žinomi.

Policija teigia, kad jų pavardės figūruoja baudžiamosiose bylose dėl vagysčių. Šiuo metu tyrėjai dėl minėtos nusikalstamos veikos įtarimus jiems yra pareiškę trijuose ikiteisminiuose tyrimuose, o dar vienas ikiteisminis tyrimas jau baigtas ir byla perduota nagrinėti teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Jonai

Pritariu, papultų man, tai visus į šiukšlyną. Tai ne žmonės, jie svolačiai(akcentuoti bepročiai) neįvertina Tauto vienybės,sunkiu laikotarpiu palaikyti,užjausti,padėti vieni kitiems. Tai tautos priešai ir tokiems nėra gailesčio. Naikinkim patys ,jeigu vyriausybė nesugeba. Linčo teismas- akis už akį.

Marius

Šlikštynes numy** galvas tokiems.

Anonimas

Na dabar tam mamos gynejui bus p.i.z.e. Ilgai tampys po teismus kad bande nuzudyti nekalta beginkli vaika. Galima garantuoti kad Lietuvos teisejai ji pasodins maziausia ant 5 metu. Jaunuolius gydys nuo zaizdu, moralines ir psichologines traumos. O prezidentas duos po medali.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS