Žmogžudystė per išgertuves miestelio šventėje: lemiamas buvo vienintelis smūgis | kl.lt

ŽMOGŽUDYSTĖ PER IŠGERTUVES MIESTELIO ŠVENTĖJE: LEMIAMAS BUVO VIENINTELIS SMŪGIS

  • 4

Kauno apygardos prokuratūra penktadienį pranešė baigusi ikiteisminį tyrimą, kuriame 22-ejų Kėdainių rajono gyventojas Š. Ž. kaltinamas nužudymu.

Bylos duomenimis, kaltinamasis ir auka pernai birželį susitiko Krakių miestelio šventėje.

„Įtariamasis ir auka susitiko miestelio šventėje, kur kartu su kitais pažįstamais asmenimis vartojo alkoholinius gėrimus“, – teigia prokuratūra.

Keletą kartų tarp vyrų įvyko žodiniai konfliktai ir vieno iš jų metų Š. Ž. kumščiu smogė vyrui į veidą.

Jis nukrito ant asfaltuotos kelio dangos ir netrukus mirė.

Įvykusį konfliktą ir auką įvykio vietoje nufotografavo miestelio gyventojas. Jis, teisėsaugos duomenimis, ir liepė iškviesti greitąją pagalbą.

Kaltinamasis buvo apsvaigęs nuo alkoholio, jis savo kaltę pripažįsta.

Vyrui gresia laisvės atėmimas nuo 7 iki 15 metų.

Byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

vytautas777

to blaivas. tu nesuvoki, vat alkoholis ir priveda prie to, kas kaip niuancai visi, aiškinti neaiškinsiu aš tau, zonose 80- 70 proc. nusikaltėlių sėdi, kad kažką gyrti pridyrbo. O Muštynės pvz. aisi blaivas mieste , tai įsivelsi į muštynes nebent gyvybei galbūt grėsmė pačiam, gyrtas būsi visai kita situacija, tau žmogus pasakys gal kažką, ko būdamas blaivus net nekreiptum dėmesio, o gyrtas būdamas į žodinį pradžiai konfliktą įsiveli, po to muštynės, po 1 metų laiko, į zoną važiuoji............... po 7 metų išeini į laisvę............. vat taip būna gyvenime................. Alkoholis pritraukia pragaro butybes į žmogaus aurą, silpsta energetinis laukas. Toks žmogus tampa pažeidžiamas

Anonimui Pydarui

kur veryga

Blaivus

Ne alkoholį drausti, o girtus, saiko neturinčius žmonęs sodinti. Alkoholis - ne bėda! Bėda yra žmonės, kurie pasigeria ir elgiasi kaip debilai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS