Jurbarke siaučia telefoniniai sukčiai: iš senolių išvilioti pinigai | kl.lt

JURBARKE SIAUČIA TELEFONINIAI SUKČIAI: IŠ SENOLIŲ IŠVILIOTI PINIGAI

  • 1

Šią savaitę į telefoninių sukčių pinkles pateko dvi garbaus amžiaus moterys. Telefonu iš jų skirtingomis melagystėmis išviliota daugiau kaip pusantro tūkstančio eurų.

Pasak Marijampolės apskrities pareigūnų, kovo 5 d. buvo gautas pranešimas, kad kovo 4 d. apie 15.30 val. Jurbarko gyventojai, gimusiai 1935 metais, į laidinį telefoną paskambino asmuo, kuris apgaulės būdu išviliojo 1075 eurus.

Kitas pranešimas, gautas taip pat ketvirtadienį. Jame informuota, kad kovo 3 d. apie 19 val. Jurbarko gyventojai, gimusiai 1948 metais, į mobiliojo ryšio telefoną paskambino asmuo, kuris pasakė, kad jos numeris tapo laimingas – ji laimėjusi 1000 eurų ir telefoną.

Paprašyta papildyti sąskaitą, moteris per keletą kartų netoliese esančiose parduotuvėse papildė abonentines sąskaitas. Nuostolis siekia 620 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nuu

nuu ir patiklus tie zmones,reikia istisai tikrint tuos skambucius kad apsisaugot nuo melagysciu,buvo seniau ir draugeliui paskambine,tai jis mums paskambino ir sake kad susitare su skambintojais susitikt,tai nuvarem su juo i ta susitikima pasieme beizbolo lazdas...beet taip ir niekas nepasirode...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS