Kalėti nuteistas beveik keturis kartus greitį viršijęs apsvaigęs vairuotojas | kl.lt

KALĖTI NUTEISTAS BEVEIK KETURIS KARTUS GREITĮ VIRŠIJĘS APSVAIGĘS VAIRUOTOJAS

  • 3

Kito automobilio keleivę pražudęs nuo narkotikų apsvaigęs ir greitį viršijęs vairuotojas kalės penkerius metus.

Penktadienį prokuratūra pranešė, kad Alytaus apylinkės teismas paskelbė nuosprendį byloje dėl tragiškos avarijos, per kurią žuvo 19-metė mergina. Avariją sukėlusiam 21-erių Prienų rajono gyventojui L. V. skirta reali laisvės atėmimo bausmė.

Ikiteisminį tyrimą atliko Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, tyrimui vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Alytaus apylinkės prokuratūros prokuroras.

Bylos duomenimis, 2019 metų rugsėjo mėnesį Prienų mieste, Kęstučio ir Pramonės gatvių sankryžoje susidūrė į kairę pusę sukantis BMW ir tiesiai dideliu greičiu važiavęs „VW Golf“, kurį vairavo 21-erių L. V.

Remiantis ikiteisminio tyrimo metu surinktais duomenis bei atliktomis ekspertizėmis konstatuota, kad avariją sukėlė automobilį „VW Golf“ vairavęs L. V.

Kelyje, kuriame leidžiama važiuoti ne didesniu kaip 30 km/h greičiu, kaltinamasis beveik keturis kartus viršijo greitį ir važiavo 114km/h greičiu. Taip pat nustatyta, kad L. V. vairavo būdamas apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų.

Avarijos metu BMW automobilio keleivė patyrė mirtinus sužalojimus. BMW vairuotojui ir „VW Golf“ keleiviui padaryti nesunkūs sveikatos sutrikdymai.

Alytaus apylinkės teismo nuosprendžiu L. V. pripažintas kaltu dėl kelių transporto eismo saugumo pažeidimo, dėl kurio žuvo žmogus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Gal jis

tiesiog naujasis kosminis startuolis?

Kalėti

žudikai LT neteisiami,o vištvagiai teisiami iki gyvos galvos.Lietuva ne Europa ir ne pasaulio bamba,o galvas iškėlę,kaip pasaulio Dievai.Mįslė:kaip vadinasi bendras lenko ir žydo vaikas?

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

dar reikia faktų ? Visi balsuojantys už narkotikų dekriminilizavimą LAUK iš visų rinkimų į politinį patvorį . Lauk liberius , lauk konservatorius ir nelaisvus ! ŽUDO NEKALTUS ŽMONES !!!! ____KITO automobilio keleivę pražudęs NUO NARKOTIKŲ apsvaigęs ir greitį viršijęs vairuotojas kalės penkerius metus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS