Keleivius katerio vairininkas į marias išplukdė būdamas girtas | kl.lt

KELEIVIUS KATERIO VAIRININKAS Į MARIAS IŠPLUKDĖ BŪDAMAS GIRTAS

  • 1

Kateriu iš Nidos uosto išplaukusių pramogautojų kelionę nutraukė Kuršių mariose juos pasiviję pajūrio pasieniečiai. Katerio vairininkui Šilutės rajono gyventojui nustatytas 2 prom. girtumas. Už tai jam gresia bauda ir teisės vairuoti vidaus vandenų transporto priemones praradimas.

Šeštadienio pavakarę Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės Neringos užkardos pasieniečius gyventojai informavo, kad neblaivus vairininkas, įtariama, kateriu išplaukė į marias.

Patikrinti informaciją skubiai išvyko greitaeigio pasieniečių katerio „Boomeranger“ įgula. Iš Nidos uosto išplaukusį įtartiną katerį, kuriame buvo du keleiviai ir vairininkas, prisiviję VSAT pareigūnai sustabdė.

Iškart matėsi, kad vairininkas yra neblaivus. Pasieniečiai katerį sugrąžino atgal ir prišvartavo uoste prie pietinio molo krantinės.

Buvo iškviesti policijos pareigūnai, kuriems pasieniečiai perdavė vairininką, 43-ejų Šilutės rajono gyventoją. Jam nustatytas 2 prom. girtumas.

Tyrimo medžiaga perduota Saugios laivybos administracijai. Šilutės rajono gyventojui gresia bauda nuo 300 iki 860 eurų ir gali būti atimtos teisės vairuoti vidaus vandenų transporto priemones.

GALERIJA

  • Keleivius katerio vairininkas į marias išplukdė būdamas girtas
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nuomonė

Dviračiu neblaiviam važiuoti negalima, o čia plaukia laivu. Dažniau reikėtų patikrinti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS