Klebonas teisiamas dėl neteisėtos finansinės veiklos | kl.lt

KLEBONAS TEISIAMAS DĖL NETEISĖTOS FINANSINĖS VEIKLOS

  • 6

Anykščiuose –  beprecedentė Troškūnų klebono byla, praneša LNK žinių tarnyba.

Kaip parapijos klebonas ir kaip ūkininkas – dvasininkas kaltinamas dėl aplaidžios buhalterijos, o kaip privatus asmuo – dėl neteisėtos stambaus masto finansinės veiklos arba paskolų išdavimo net už daugiau kaip pusę milijono eurų.

Liudytoju į teismą iškviestas vyskupas tikina apie plačią klebono veiklą nežinojęs, daug kuo stebisi ir daug kuo abejoja.

Pats kaltinamas klebonas kaltę neigia – jį gina ne tik samdytas advokatas, bet ir auditorius.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

news < INFO / GLORIA.TV> spal.-07 Neo kardinolai sėdi, kol juos laimina Benediktas XVI-asis Spalio 5-osios konsistorijos pabaigoje 13-a Pranciškaus kardinolų važiavo į Vatikano vienuolyną „Mater Ecclesiae“ (liet. „Motinos Bažnyčia“) susitikti su buvusiu Popiežiumi Benediktu XVI-uoju. Susitikimo pabaigoje Benediktas suteikė savo palaiminimą, tačiau nė vienas iš naujųjų kardinolų nepasirinko priklaupti. Jie nė neatsistojo, priešingai nei pasauliečiai aplink juos, tačiau toliau liko sėdėti, kol buvęs popas iškėlė savo ranką. Natūraliai jų vadovas Pranciškus taip pat nepajudino savo kėdės. Popiežius yra liūdnai pagarsėjęs už klaupimąsi priešais transseksualus, politikus ir anglikonų kankinius.

Tokie "vargsai jie"

kad mes mokesciu moketojai uz visus kunigus mokame PSD privalomaji sveikatos draudima.Mokesciu nemoka,pajamas gauna ,ir dar kvailialiai mokesciu moketojai uz juos sumokame psd.manau kad dar ir bazine pensija jie gauna yra ir tokiu gudruciu.bet ka darysi dvasininkija biedneusia uz eilini ubaga.bet BMW,AUDI,TESLA,IR KT masinom naujom vazineja ,tikras lietuviskasis nasa rasa filmo variantas.

nepanasus i kuniga

kodel be kaunigiskos kaklajuostes (SKAISTUTES)?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS