Kraupu: senolis nužudė žmoną ir sūnų, sužalojo posūnį ir bandė pabėgti | kl.lt

KRAUPU: SENOLIS NUŽUDĖ ŽMONĄ IR SŪNŲ, SUŽALOJO POSŪNĮ IR BANDĖ PABĖGTI

Prokurorai prašys trims mėnesiams suimti žmonos ir sūnaus nužudymu penktadienį Kelmės rajone įtariamą vyrą, BNS pranešė Šiaulių prokuratūros atstovė Gabrielė Petkuvienė.

„Įtariamasis dar apklausiamas. Prokurorė, vadovaujanti ikiteisminiam tyrimui, kreipsis į teismą, prašydama skirti įtariamajam suėmimą trims mėnesiams“, – atsiųstame komentare sakė prokuratūros atstovė.

Prokurorė prašys suėmimo motyvuodama, kad asmuo gali bėgti, slėptis nuo teisėsaugos, daryti naujus nusikaltimus bei poveikį liudytojams.

1942 metais gimusiam vyrui įtarimai pateikti dėl dvigubos savo artimųjų žmogžudystės.

Klausimas dėl suėmimo bus sprendžiamas šeštadienį Šiaulių apylinkės teisme.

Penktadienio rytą Algenų kaime vyras, įtariama, ginčo metu peiliu mirtinai sužalojo 1948 metais gimusią žmoną ir 1988 metais gimusį sūnų. Taip pat sužeidė 1975 metais gimusį posūnį, jis išvežtas į ligoninę.

Apie nusikaltimą pranešė nužudyto sūnaus žmona. Ji gyvena tame pačiame name.

Įtariamasis iš įvykio vietos pasišalino automobiliu „Opel Zafira“, tačiau buvo sulaikytas Plungės rajone.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Amerikoje toks pat »senolis » žada kandidatuoti prezidento rinkimuose, o dar vienas senolis, pavarde Trampas net valdo šalį. Pas mus vienas senolis profesorius vaikšto su apsauga ir keikia šunaują. Ir dar pusė seimo pas mus senoliai...

Manau

Kad kokia vyriausybė tokie ir žmonės darosi .Karbauskiukas tai lėto veikimo bomba,ir mus palengva varo į kapus,o žmonės tai daro greičiau.Tai toks dabar gyvenimas mūsų šalelėje

...

GMO poveikis?.. :s
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS