Iš Anglijos už pažeidimus išsiųsti vyrai nusileidus lėktuvui sulaikyti ir Lietuvoje | kl.lt

IŠ ANGLIJOS UŽ PAŽEIDIMUS IŠSIŲSTI VYRAI NUSILEIDUS LĖKTUVUI SULAIKYTI IR LIETUVOJE

  • 4

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė Raseinių ir Kretingos rajono gyventojus, vienu lėktuvu atskridusius iš Londono. Paaiškėjo, kad Anglijos įstatymus pažeidę vyrai nemalonumų su teisėsauga turi ir gimtinėje – jie Lietuvoje ieškoti dėl nusikaltimų.

Trečiadienį VSAT pareigūnai Vilniaus oro uoste tikrino reisu iš Londono atskridusių keleivių dokumentus. Pasieniečiai jau žinojo, kad šiuo lėktuvu atvyko ir 42-ejų Raseinių rajono gyventojas. Iš Anglijos jis buvo išsiųstas už įstatymų pažeidimus. VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad vyras Lietuvoje yra nuteistas už nusikaltimo padarymą. Dėl to šio raseiniškio paiešką nuo 2020-ųjų rugpjūčio yra paskelbusi Telšių policija.

Pasieniečiai ieškomąjį sulaikė ir pristatė į oro uosto užkardą, o vėliau perdavė atvykusiems paieškos iniciatoriams.

Tuo pačiu lėktuvu atskrido ir už įstatymų pažeidimus iš Anglijos grąžintas 38-erių Kretingos rajono gyventojas. Dokumentų patikrinimo metu pasieniečiai nustatė, kad vyro kaip nuteisto už nusikaltimo padarymą nuo 2016-ųjų metų gegužės ieškojo Kretingos apskrities policija.

Pasieniečiai kretingiškį taip pat sulaikė ir perdavė policijos pareigūnams.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 129 įvairių šalių piliečius, kurių dėl nusikaltimų ar nusižengimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsauga.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Darbo Veteranas

Tai jie net nespėjo giminėms primeluoti , kad dirbo VADYBININKAIS IR VIRŠININKAIS : )))

Kopustas.

Labai smagu, gal vieną dieną Anglija Apsivalys nuo Šitų Aborto Atliekų...

teisingai reikia sulaikyt;-

lietuvos temide nusikaltelius po 100 kartu baudzia --ir siuncia plesikaut y europa ...na o gryzusius reikia suimt is karto nusileidus --kad nepragertu , narkotikams ir mergoms neisleistu prisivogtu euru, iskracius kisenes -galima vel isleist y europa uzdarbiaut...arba vietoj paplesikaut...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS