Miške rasta gulinti nepilnametė, keli neblaivūs įtariamieji – areštinėje | kl.lt

MIŠKE RASTA GULINTI NEPILNAMETĖ, KELI NEBLAIVŪS ĮTARIAMIEJI – AREŠTINĖJE

  • 37

Panevėžio rajone miške penktadienį vakare buvo rasta gulinti nepilnametė, keturi neblaivūs įtariamieji, dalis jų nepilnamečiai, uždaryti į areštinę.

Kaip pranešė Policijos departamentas, penktadienį apie 21 val. 50 min. Paįstrio kaime miške rasta gulinti 2006 metais gimusi nepilnametė, kuri paguldyta į ligoninę.

Neblaivūs įtariamieji uždaryti į areštinę, tai: 2006 metais gimęs nepilnametis, jam nustatytas 0,95 prom. girtumas, 2006 metais gimusi nepilnametė, kuriai nustatytas 0,67 prom. girtumas, 2003 metais gimęs jaunuolis su 1,10 prom. girtumu ir 2007 metais gimęs nepilnametis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal straipsnį dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo.

Pagal šį straipsnį tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo neteko regos, klausos, kalbos, vaisingumo, nėštumo ar kitaip buvo sunkiai suluošintas, susirgo sunkia nepagydoma ar ilgai trunkančia liga, realiai gresiančia gyvybei ar stipriai sutrikdančia žmogaus psichiką, arba prarado didelę dalį profesinio ar bendro darbingumo, arba buvo nepataisomai subjaurotas nukentėjusio asmens kūnas, baudžiamas laisvės atėmimu iki dešimties metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

Močiutė

Pagal šį straipsnį Jurbarko nusikaltėliui reikėtų taikyti bausmę ir skirti 10 metų nelaisvės.

Žyderos Armon, Schiman, Morgan, Landsbdsberg

Lietuvių kraujo gėrimo ritualai! Dabar įteisins narkotikus.

Kada nuteis žydų šikadelį

Icikevičių?! Žydai teisėjai niekaip nenustato ką ir kiek sužalojo mergaitei sveikatą ir gyvenimą?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS