Naujos mokytojos gyvybę nusinešusios avarijos detalės: ją pražudęs vyras pabėgo, nes išsigando | kl.lt

NAUJOS MOKYTOJOS GYVYBĘ NUSINEŠUSIOS AVARIJOS DETALĖS: JĄ PRAŽUDĘS VYRAS PABĖGO, NES IŠSIGANDO

Jurbarke gruodžio 21 dienos rytą automobilis mirtinai sužalojo mokytoją. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos pabėgo, tačiau tą pačią dieną buvo surastas.

Kaip jau buvo skelbta, ketvirtadienio rytą, apie 7.20 val., Jurbarke, Sodų ir Liepų gatvių sankryžoje, automobilis, kuris iš eismo įvykio vietos nuvažiavo, partrenkė ir mirtinai sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusią 67 metų moterį.

Savo žūties akimirką moteris pėsčiomis ėjo į darbą, rašo Jurbarko rajono laikraštis „Šviesa“.

Dabar aiškėja, kad vyras, partrenkęs moterį, buvo ištiktas šoko.

Kaip pranešė „Šviesa“, garbaus amžiaus vairuotojas buvo labai išsigandęs. Tą rytą vyras vyko į Jurbarko ligoninę.

Pasak Jurbarko rajono policijos komisariato viršininko Aivaro Dumčiaus, vairuotojo suradimui buvo pasitelktos didelės policijos pajėgos. Pareigūnai apklausė liudininkus, peržiūrėjo vaizdo kamerų įrašus, išanalizavo ant kelio po susidūrimo likusias automobilio duženas, kurios padėjo nustatyti automobilio modelį.

Tą pačią dieną, apie 16.30 val., Jurbarko rajone, Girdžių kaime, po eismo įvykio rastas automobilis „Opel Astra“. Jį vairavęs vyras, gimęs 1940 metais, buvo apklaustas.

„Vyrui yra pareikšti įtarimai, tačiau sulaikytas jis nėra“, – BNS penktadienį sakė Marijampolės apskrities policijos atstovė Gintarė Navickaitė.

Prokuratūros atstovė Milda Butkutė BNS teigė, kad policijai suradus vyrą, jis buvo blaivus.

„Šiuo metu kardomosios priemonės nėra skirtos. Vyro vairavimo stažas – 60 metų, metų laikotarpyje nebaustas“, – BNS sakė M. Butkutė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žmogaus mirtimi pasibaigusios avarijos.

Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė Kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Tapati

Jeigu butų jaunesnis buvęs jau būtų sparnus užlaužę ir iki belangės pavėžine apie kleckus būtų tik svajojęs o seneliumbas namie prie pečiaus laisvė amžiui!

Tapati

Tai joppapa jau jam laikas ilsėtis ant dormeo pagalvės o ne baranką sukinėti

pensininkė

tokie seneliai nebeturįžėtų vairuoti nes dažnas neprimato, neprigirdi ir kojos sunkii kilnojas nuo pėdalo o be to matyt ir greitis buvo jei žuvo vietoje gaila kad gilioje senatvėje vieta kalėjime, o ku dar kaltė už pabėgimą iš ųvykio vietos čia didžiausias nusikaltimas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS