Neblaivaus vyro sužalota moteris mirė ligoninėje: pradėtas tyrimas dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo | kl.lt

NEBLAIVAUS VYRO SUŽALOTA MOTERIS MIRĖ LIGONINĖJE: PRADĖTAS TYRIMAS DĖL NEŽYMAUS SVEIKATOS SUTRIKDYMO

  • 6

Bute Lazdijuose sužalota moteris vėliau mirė ligoninėje.

Kaip pranešė policija, ketvirtadienio vakarą, apie 19.20 val., savo bute Vilniaus gatvėje rasta sužalota 51 metų moteris.

Nuvežta į Alytaus ligoninę ji ten po pusantros valandos mirė.

Įtariamasis, neblaivus (2,31 prom.) 41 metų vyras, uždarytas į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato sulaikymo patalpą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Portalui kauno.diena.lt susiekus su Alytaus policijos atstove Kristina Janulevičiene, ši paaiškino, kodėl, nors konstatuota mirtis, pradėtas tyrimas būtent dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

„Kol kas traktuojama kaip smurtas artimoje aplinkoje. Kai bus nustatyta mirties priežastis, tuomet bus sprendžiamas klausimas dėl baudžiamojo kodekso straipsnio pakeitimo“, – sakė K. Janulevičienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Lija

Jau turbut geresnio varianto nesugalvosi, kaip zmogu papjauna o bylas kurpia kaip nesunkus sveikatos sutrikdymas ir dar taip aikina policijos atstove, tai reikia laukti mirties priezasties nuststymo, gal tikisi kad prisikels. Durniu istatymai ir kas juos sugalvojo.

Nežymus

Nuo kada ''nežymus'' sveikatos sutrigdymas gali sukelti mirtį ?

tai ar

neaisku ,mire gim nezymi moteris, ne kokia tai seimune ar zvaigzdune, todel ir taip istirs, kad nezymiai sutriko sveikata, bet kad mire pati kalta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS