Neblaivių vairuotojų gausa Marijampolės apskrityje: per savaitę nustatyti net 37 | kl.lt

NEBLAIVIŲ VAIRUOTOJŲ GAUSA MARIJAMPOLĖS APSKRITYJE: PER SAVAITĘ NUSTATYTI NET 37

  • 0

Praėjusią savaitę Marijampolės pareigūnai nustatė net 37 neblaivius vairuotojus. Iš jų – 21 sunkiasvorių krovininių automobilių vairuotojas. Visi pastarieji vairuotojai sustabdyti A5 kelyje.

Neblaiviausiam krovinio automobilio vairuotojui, kuris lapkričio 9 d. buvo sustabdytas kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, nustatytas net 1,51 prom. girtumas. Šis Latvijos pilietis, vairuodamas krovininį automobilį „Mercedes-Benz“, iš Lenkijos į Lietuvą gabeno medicininę įrangą. Itin svarbu, kad pareigūnams laiku pavyko sustabdyti šį vairuotoją ir užkirsti kelią tolimesnei šios sunkiasvorės transporto priemonės kelionei, nes neblaivus vairuotojas prisipažino, kad alkoholį vartoja kasdien.

„Esu nustebęs praėjusios savaitės rezultatais, nes Marijampolės apskrityje buvo nustatytas rekordinis neblaivių vilkikų vairuotojų skaičius – net 21! Įžvelgiu, kad neblaivūs vilkikų vairuotojai yra didelė problema, jų neatsakingas elgesys, kai bandoma esant neblaiviems pervažiuoti net kelias šalis, kelia didžiulį pavojų. Ir toliau aktyvinsime šių vairuotojų kontrolę, sieksime eliminuoti iš eismo tokius vairuotojus“, – akcentuoja Marijampolės apskrities VPK vadovaujantis Elanas Jablonskas

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS