Neringoje, Klaipėdoje ir Panevėžyje buvo rasta galimai narkotinių medžiagų | kl.lt

NERINGOJE, KLAIPĖDOJE IR PANEVĖŽYJE BUVO RASTA GALIMAI NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ

  • 2

Neringoje, Klaipėdoje ir Panevėžyje savaitgalį buvo rasta galimai narkotinių medžiagų, pradėti tyrimai dėl disponavimo be tikslo platinti.

Šeštadienį apie 11.30 val. Neringoje, Nidos-Smiltynės plente, automobilių stovėjimo aikštelėje, ant medžių pakabintame hamake buvusioje kuprinėje rastas stiklinis indelis, kuriame buvo į popierių įvyniota augalinės kilmės, specifinio kvapo, žalsvos spalvos, galimai narkotinės medžiagos.

Kaip pranešė uostamiesčio, taip pat buvo rastas metalinis malūnėlis, galimai skirtas narkotinėms medžiagoms smulkinti.

1999 metais gimusiam vyrui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šeštadienį apie 21.10 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, apžiūrint automobilį „Audi“ daiktadėžėje buvo rastas ir paimtas stiklinis indelis su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, specifinio kvapo, galimai narkotine medžiaga.

1985 metais gimęs vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Sekmadienio naktį iškart po vidurnakčio Panevėžyje, Tiekimo gatvėje, 1992 metais gimusio vyro apžiūros metu rasta augalinės kilmės, galimai narkotinės medžiagos. Įtariamasis sulaikytas, pranešė Panevėžio policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

galimai rašinėlio autoriau

tu galimai idiotas,

tik

setonvasalams /lgbt/ reikia iteisint siuos kvaisalus ir nereiks nieko rasyt nes visi bus laimingai apkvaise tai ir bus /gero ves/ salis kuria sis puoseletojas norejo ikunyt bet nevisi suprato dabar aiski ir nepaprasta padetis kuri ryskeja su saikos veiksmais kai ji pati slepiasi nuo tautos-'-'

SUSIJUSIOS NAUJIENOS