Pasieniečiai į Lietuvą neįleido tadžiko: pateikė, įtariama, suklastotus dokumentus | kl.lt

PASIENIEČIAI Į LIETUVĄ NEĮLEIDO TADŽIKO: PATEIKĖ, ĮTARIAMA, SUKLASTOTUS DOKUMENTUS

  • 0

Lavoriškių punkte pasieniečiai neleido į Lietuvą įvažiuoti tadžikui vilkiko vairuotojui, kuris dokumentus tikrinusiems Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnams pateikė, įtariama, suklastotus transporto priemonių draudimo liudijimus.

Pirmadienį Vilniaus rinktinės pasieniečiai Lavoriškių kontrolės punkte tikrino į Lietuvą iš Baltarusijos vykusio vilkiko „Mercedes Benz Actros“ su tuščia puspriekabe dokumentus.

Tadžikistane registruotą sunkiasvorę transporto priemonę vairavo 32-ejų šios šalies pilietis. Be kitų dokumentų, vairuotojas patikrą vykdžiusiems pasieniečiams padavė ir vilkiko bei puspriekabės draudimo liudijimus. VSAT pareigūnai iškart pastebėjo, kad dokumentai yra, įtariama, suklastoti.

Lavoriškių užkardos pareigūnai užsieniečiui surašė atsisakymą leisti atvykti į Lietuvą ir paėmė įtartinus dokumentus. Tadžikui vilkiku su puspriekabe teko grįžti į Baltarusiją.

Šią savaitę Lavoriškių punkte tai jau ketvirtas panašus atvejis, kuomet užsieniečiai vilkikų vairuotojai bando patekti į Lietuvą turėdami suklastotus draudimo dokumentus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS