Pasieniečių pernai daugybę kartų baustas vyras ir šiemet renkasi pažeidimų kelią | kl.lt

PASIENIEČIŲ PERNAI DAUGYBĘ KARTŲ BAUSTAS VYRAS IR ŠIEMET RENKASI PAŽEIDIMŲ KELIĄ

  • 2

Kybartuose pasieniečiai sulaikė Vilkaviškio rajono gyventoją, kuris vairavo automobilį neturėdamas tam teisės, o jo „BMW 530“ buvo neregistruota, nedrausta ir be techninės apžiūros. Vien pasieniečiai pernai šį romą už panašius administracinius nusižengimus baudė šešiolika kartų.

Baudų suma, kurią jam yra skyrę VSAT ir policijos pareigūnai ir kurios vyras nemoka, siekia 28 tūkst. eurų.

Pirmadienį  VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Kybartų pasienio užkardos  pareigūnai pasienyje su Rusija, Kybartų ribose, sustabdė automobilį „BMW 530“ lietuviškais numeriais. Jį vairavo pasieniečiams puikiai žinomas romų tautybės 23-ejų Vilkaviškio rajono gyventojas.

Jis nėra įgijęs teisės vairuoti, o „BMW 530“ buvo neapdrausta transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, mašinai neatlikta privalomoji techninė apžiūra, ji neįregistruota nustatyta tvarka.

Be to, vyras pasienio su Rusija ruože neturėjo asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų.

Dėl transporto priemonės vairavimo neturint teisės vairuoti,  transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų bei Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimų jam VSAT pareigūnai skyrė 450 eurų baudą.

Pernai šį asmenį už panašius administracinius nusižengimus vien pasieniečiai baudė šešiolika kartų. Iš viso VSAT ir policijos pareigūnai šiam romui yra skyrę apie 28 tūkst. erų baudų, kurių jis nesumokėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Romai,

Laikykis ten ...

a

bus 2 milijonai ir toliau nemokės - nes nėra pinigu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS