Neįtikėtina: po 35 metų tėvui sužibo viltis įminti dukters dingimo mįslę | kl.lt

NEĮTIKĖTINA: PO 35 METŲ TĖVUI SUŽIBO VILTIS ĮMINTI DUKTERS DINGIMO MĮSLĘ

  • 4

Neįtikėtina istorija iš Vokietijos. Prieš 35 metus viena vokietė dingo be žinios. Iki šiol jos artimieji nežino, kas nutiko dukrai. Tiesa, dabar byloje atsirado viltis atskleisti tiesą. Specialiai apmokyti šunys aptiko moters pėdsakus po ilgų dešimtmečių nežinios.

Specialiai apmokyti aukų paieškos šunys ieškojo pėdsakų. Sėdėdami arba gulėdami jie parodo, kad ką nors aptiko. 

„Mūsų šunys apmokyti rasti vietas, kuriose kūnas kada nors gulėjo. Net jei jo ir nebėra. Tuo jie ir skiriasi nuo šunų, kurie tiesiog aptinka lavonus“, – kalbėjo šunų prižiūrėtoja Carolin Alles.

Prieš 35 metus trylikametė Katrina dviračiu, pakeliui į mokyklą, važiavo pasiimti pusbrolio. Netoli miško esančias sodybas skyrė 150 metrų, tačiau mergaitė niekada ten nenuvažiavo. Nuo to laiko jos tėvą kankina nežinomybė. Jis nori sužinoti, kas nutiko jo dukrai. 

„Noriu ką nors sužinoti, tai mano viltis, kad ir kas tai būtų. Noriu atgauti ramybę“, – sakė dingusios merginos tėvas Reinhardt Jarosch. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Tuo metu viskas rodė, kad tai – nusikaltimas. Policija ilgai vykdė tyrimą, tačiau nesėkmingai. Po 35 metų užduoties  specialiai paruošti šunys. Jie atidžiai uostinėjo apylinkes. Atrado vietą, kurioje nusikaltėlis paslėpė mergaitės dviratį ir rankinę. 

„Labiausiai tikėtina, kad nusikaltėlis kilęs iš šios vietovės“, – teigė profiliavimo specialistas Axel Petermann. 

Tvenkinyje šunys aptiko lavono kvapą. Norint tai patikrinti, žemėje paslepiami trys vandens mėginiai, iš kurių dviejuose: įprastas vandentiekio ir distiliuotas vanduo. 

„Šuo su kiekvienu bandymu nurodė tvenkinio vandenį, tai reiškia, kad jame – išlikęs mirties kvapas.

Teigiama, kad policija tuo metu tvenkinyje kūno neieškojo. Netikėtas šunų atradimas dabar gali lemti įvykių posūkį. Per kelias ateinančias savaites tvenkinį ketinama nusausinti. Tėvui pagaliau atsirado viltis, kad galbūt po 35 metų pavyks atskleisti dukters dingimo paslaptį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

SCIPAKAS.KAU.

Tai cia gali buti pareiguno vietinio darbas nes tiek metu ir netikrino suliniu ir balu,musu cekistai butu seniai kam nors dujokauke uzmove ir vsio isaiskita butu ,na aisku ir malku keleta kubu pakrautu.Ne tokie prisipazindavo

Tadas ukrainos laikrascio zurnalistui

Tu indijoje dar paieskok naujienu. Ten tai kiekviena diena prievartauja, o zmogzudysciu tai nors vezimu vezk.

Anonimas

Baisu net miške nusikakoti, kad po 50 metų koks šuva neužuostų....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS