Po Užgavėnių pokšto – dūris į kaklą: nufilmavo, kaip pareigūnai gaivina auką ir sulaiko įtariamąjį | kl.lt

PO UŽGAVĖNIŲ POKŠTO – DŪRIS Į KAKLĄ: NUFILMAVO, KAIP PAREIGŪNAI GAIVINA AUKĄ IR SULAIKO ĮTARIAMĄJĮ

  • 2

Radviliškyje tragiškai prasidėjęs Užgavėnių šventimas baigėsi sėkmingai – į įvykio vietą dėl peiliu sužaloto žmogaus atvykę Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai spėjo ne tik sulaikyti įtariamąjį, bet ir atgaivinti nukentėjusįjį.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, tarp neblaivaus (1,07 prom.) 35 metų Radviliškio gyventojo ir kito, taip pat neblaivaus (2,08 prom.) 64 metų radviliškiečio kilo konfliktas, kuris baigėsi peilio dūriu. Jaunesnysis vyras perdurtu kaklu atsidūrė ligoninėje.

Policijos pareigūnai apie perdurtą vyrą Radviliškyje, J. Noreikos g., pranešimo sulaukė vasario 10-ąją, apie pusę septintos vakare. Į įvykio vietą pirmiau už medikus atvykusios dvi Reagavimo skyriaus tyrėjos pirmiausia turėjo griebtis nukentėjusiojo gaivinimo, kadangi kraujais paplūdęs vyras buvo pradėjęs mėlynuoti ir liovėsi kvėpuoti.

Pareigūnės nepasimetė ir operatyviai pradėjo širdies masažą. Tą daryti teko ne vieną kartą, nes nukentėjusysis tai atsigaudavo, tai vėl prarasdavo sąmonę. Atvykusiems medikams jis buvo perduotas sąmoningas. Tuo metu, kai pareigūnės gaivino sužalotąjį, į įvykio vietą iškviestas kitas pareigūnų ekipažas sulaikė gretimame pastate gyvenantį įtariamąjį.

 

 

Incidento tarp dviejų vyrų kaltininku tapo alkoholis. Nukentėjusysis, su žmona lankydamasis pas savo pažįstamą, ten vykusių išgertuvių metu nutarė pasilinksminti. Užsidėjęs su savimi turėtą kaukę, jis su artėjančių Užgavėnių vizitu išėjo pas šalia ūkiniame pastate gyvenančius sugyventinius. Grįžo su šypsena ir sauja saldainių. Po dešimties minučių jis vėl pasipuošė kauke ir vėl išėjo pas tuos pačius kaimynus. Grįžo vėl su saldainiais. Kai susiruošė eiti ten trečią kartą, sugėrovai jį atkalbinėjo, tačiau vyras nepaklausė – išėjo kieminėti ir tapo nusikaltimo auka. Šįkart pas sugėrovus grįžo be saldainių. Užspaudęs žaizdą kakle, jis griūte įgriuvo pro laukujes duris ir nebepasikėlė nuo žemės.

Nusikaltimo įrankis buvo surastas, įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo jam pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Lina

Policininkui piršta sužeidžia būna sunkus nusikaltimas , o čia kaklo arterija perėžė tai lengvas . Teisybės nėra .

Ane?

Jeigu būtų neatgaivinę tada būtų žymus sveikatos sutrikdymas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS