Policijai pranešta apie BMW, iš kurio kalbinamos mergaitės: pareigūnai turi prašymą | kl.lt

POLICIJAI PRANEŠTA APIE BMW, IŠ KURIO KALBINAMOS MERGAITĖS: PAREIGŪNAI TURI PRAŠYMĄ

  • 25

Ukmergės rajono policijos komisariatas praneša, kad pastaruoju metu socialiniuose tinkluose sklandanti informacija gali sukelti nereikalingą paniką.

„Skleidžiant ir dalinantis informacija, prašome prieš tai atsakingai ją įvertinti ir teikti tik įsitikinus, kad ji teisinga. Atkreipiame dėmesį į tai, kad policijai buvo pranešta apie galimai tamsios spalvos automobilį, kuriuo važiuojantis asmuo ar asmenys kalbina mažametes mergaites ir bando pasikviesti į automobilį. Informacija nedelsiant buvo patikrinta. Informuojame, kad pagal gautą pranešimą dėl galimo tamsios spalvos BMW automobilio ir vairuotojo, kalbinančio mergaites, policija nustatė minimą automobilį. Tikrinant informaciją ji objektyviais duomenimis nepatvirtinta“, – feisbuke skelbė policijos pareigūnai.

Jie prašo visų tėvų pasikalbėti su vaikais apie tai, kaip saugiai elgtis, kaip bendrauti su nepažįstamais asmenims, tačiau įbauginti tikrai nereikia.

„Dar sykį atkreipiame dėmesį – informacija apie važinėjantį tamsios spalvos automobilį ir vairuotoją, kalbinantį mergaites, oficialiai nėra patvirtinta. Elkimės atsakingai ir nekelkime nereikalingos panikos! Asmenis, turinčius konkrečios informacijos apie panašius atvejus, prašome informuoti policiją“, – prašė policijos pareigūnai.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Taip

Teisingai, nereikia viduriuoti ir neissigalvot nebeturiu dalyku

Policija kuria naują pdf lizdą

Viską žino, bet nieko neatskleis!

tik

savo prasymais neatsiribokit nuo savo darbo statykit video kameras fiksuokit masinas nes eilyniai praeiviai to nepadarys dirbkit saziningai tik ne taip kaip klaipedos teismas jurbarko bandito byloje ir atsakingi veiksmai duos rezultatu nes siuos pedikus reik aiskint nes sie isigudrino isiremint dargi vatikane ka berods zino visi tai PA australija kanada neveltui isiremino i A lygio valdformas ka ir matome su kokiu inirsiu tai slepiama ???===
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS