Pravieniškėse paimti draudžiami daiktai, sulaikytas juos atnešęs pilietis | kl.lt

PRAVIENIŠKĖSE PAIMTI DRAUDŽIAMI DAIKTAI, SULAIKYTAS JUOS ATNEŠĘS PILIETIS

  • 2

Pareigūnai perėmė į Pravieniškių pataisos namus – atvirąją koloniją atgabentus telefonus ir alkoholį.

Šeštadienio rytą pataisos pareigūnai pastebėjo į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 1-o sektoriaus teritoriją permestus neleistinus nuteistiesiems turėti daiktus.

Budinčiosios pamainos pareigūnai, skubiai sureagavę, aptiko du 2  paketus. Juose rasta: 4 mobiliojo ryšio telefonai, 1 telefono kroviklis, 3 SIM kortelės, pranešė Kalėjimų departamentas.

Po užfiksuoto permetimo patrulinei grupei skubiai atvykus į įvykio vietą, buvo pastebėtas vienas asmuo, bėgantis nuo apsauginės tvoros į miško gilumą.

Asmuo buvo persekiotas, sulaikytas ir pristatytas į tarnybines patalpas tolimesniam aplinkybių nustatymui. Kartu su įtarimą sukėlusiu asmeniu buvo sulaikytas ir automobiliu jį atvežęs pilietis. Vienas iš minėtų sulaikytųjų asmenų – ne kartą yra sulaikytas bandant permesti draudžiamus nuteistiesiems turėti daiktus į įstaigos teritoriją.

Į įvykio vietą buvo iškviesti Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai.

Atvykus policijos pareigūnams buvo patikrintas permetimą atlikusio asmens automobilis, jo bagažinėje rasta dar 14 paketų. Sulaikytasis pripažino, kad automobilyje šie daiktai priklauso jam. Išardę paketus, pareigūnai rado 11 mobiliojo ryšio telefonų, 6 SIM korteles, 2 telefono kroviklius, 4 kroviklio laidus, 8 talpas po 0,25 litrų skysčio, turinčio alkoholio kvapą.

Sulaikyti asmenys ir užkardyti draudžiami nuteistiesiems turėti ir laikyti daiktai buvo perduoti policijos pareigūnams tolimesniems veiksmams atlikti.

GALERIJA

  • Pravieniškėse paimti draudžiami daiktai, sulaikytas juos atnešęs pilietis
  • Pravieniškėse paimti draudžiami daiktai, sulaikytas juos atnešęs pilietis
Kalėjimų departamento nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai kokia sanatorija

jei viska draudzia.

Zek.

ju pristao vietos gydytojai,tenai dirbantys.Nebutinai pasaliniai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS