Prokuratūra pradėjo tyrimą dėl maždaug 912 tūkst. eurų vertės apsaugos priemonių trūkumo | kl.lt

PROKURATŪRA PRADĖJO TYRIMĄ DĖL MAŽDAUG 912 TŪKST. EURŲ VERTĖS APSAUGOS PRIEMONIŲ TRŪKUMO

  • 1

Generalinė prokuratūra penktadienį pranešė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl maždaug 912 tūkst. eurų vertės apsaugos priemonių trūkumo.

Pasak prokuratūros, tyrimas, susipažinus su pirmine Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centro pateikta informacija, pradėtas tyrimas dėl didelės vertės svetimo turto vagystės.

Turimais duomenimis, sutartis dėl asmens sveikatos priežiūros įstaigoms skirtų medicininių kaukių, kepurių, vienkartinių chalatų, pirštinių bei apsauginių akinių pristatymo buvo sudaryta pernai kovą ir visą siunta pasiekė Lietuvą.

Kaip anksčiau pranešė Sveikatos apsaugos ministerija, trūkstamos priemonės buvo užsakytos iš Kinijos, visos siuntos vertė siekė 24 mln. eurų.

Pradėtam ikiteisminiam tyrimui dėl didelės vertės svetimo turto vagystės vadovauja, jį organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros 1 baudžiamojo persekiojimo skyrius, atlikti tyrimą pavesta Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iajam skyriui.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Reikia atsakomybės.

Kodėl neskelbia kiek vagonų turėjo atvykti į Lietuvą.Kas skaičiavo priimdamas kiek priėmė siuntu? Ar tik padėjo parašą ir nežino už ką ar žino ir tyli? Reikia mums tai žinoti.Nes dirbau kiek toki darbąir visada skaičiavau kiek ir kokių prekių gavau.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS