Neblaivus kaunietis užmigo aplamdytoje mašinoje ant mokyklos laiptų | kl.lt

NEBLAIVUS KAUNIETIS UŽMIGO APLAMDYTOJE MAŠINOJE ANT MOKYKLOS LAIPTŲ

  • 2

Sulaikytas sekmadienio naktį Radviliškio rajone, mokyklos teritorijoje gėlynus ir krūmynus išvažinėjęs neblaivus vairuotojas, pranešė Šiaulių policija.

Pro mokyklą važiavęs vaikinas policijai pranešė, kad Grinkiškio miestelyje, Tilto gatvėje, mokyklos teritorijoje, sugadintas kelio ženklas, išvažinėti gėlynai, krūmynai. Prie pagrindiniu pastato durų ant betoninių laiptų buvo apgadintas automobilis „Ford Galaxy“, prie vairo miegojo vyras.

Iki atvykstant pareigūnams neblaivus vairuotojas pėsčiomis pasišalino iš įvykio vietos.

Apie 4 val. nakties pareigūnai jį surado žingsniuojantį Grinkiškio miestelyje, prie Sodų gatvėje esančios užtvankos. Vyrui nustatytas 1,58 promilės girtumas.

Kaunietis eismo įvykio aplinkybių dėl girtumo paaiškinti negalėjo. Jis tik prisiminė, kad dalyvavo krikštynose, su kažkuo apsipyko ir išvažiavo. Kaip atsidūrė ant mokyklos laiptų, jis neprisiminė.

Vairuotojas buvo uždarytas į areštinę. Už transporto priemonės vairavimą neblaiviam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

GALERIJA

  • Neblaivus kaunietis užmigo aplamdytoje mašinoje ant mokyklos laiptų
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Noname

D.e.bi.las

juokelis

na va girtam jūra iki kelių-geriausias būdas -nieko neprisiminti,kaip tam anekdote kalakutas kak s generalam pil,to pomniu,a kogda adieždų sniali-nichu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS