Rusas iš Lietuvos į Baltarusiją bandė įvežti 311 kg hašišo | kl.lt

RUSAS IŠ LIETUVOS Į BALTARUSIJĄ BANDĖ ĮVEŽTI 311 KG HAŠIŠO

  • 1

Lietuvos ir Baltarusijos pasienyje sulaikytas Rusijos pilietis, su savimi vežęs 311 kilogramų hašišo, pranešė Baltarusijos pasieniečiai.

Rusas įkliuvo ketvirtadienį Lavoriškių-Kotlovkos pasienio punkte, kai tvarkė įvažiavimo iš Lietuvos į Baltarusiją dokumentus.

Šios šalies pasienietis su tarnybiniu šunimi patikrino automobilį „Citroen“ su rusiškos registracijos numeriais. Šuo parodė, kad mašinoje gali būti narkotinių medžiagų.

Baltarusijos pasieniečių duomenimis, per papildomą automobilio apžiūrą mikroautobuso grindyse aptiktas dvigubas dugnas. Jame rastas didelis kiekis rudos spalvos, augalinės kilmės medžiagos, supakuotos į briketus. Bendras svoris siekė 311 kilogramų. Remiantis eksperto išvadomis, tai yra hašišas.

Vairuotojas – 46 metų Rusijos pilietis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Lietuvos institucijos apie šį įvykį neinformuotos.

„Neturime oficialios informacijos apie įvykį“, – penktadienį BNS sakė Lietuvos muitinės departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Vitas Volungevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Nors karta antraštė teisynga :D Rusas iš Lietuvos. O tai vis rėkauja purvasklaida jog lietuviai ir vėl prisidirbo o pavardes pažiuri vien rusai ar lenkai LR pasais.... Tik va antraštė ne virš to straipsnio nės tai Rusijos pilietis bandė iš Lietuvos į Baltarusiją kažką pervėžti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS