Per savaitę apie galimus aplinkosaugos pažeidimus gauta beveik 400 pranešimų | kl.lt

PER SAVAITĘ APIE GALIMUS APLINKOSAUGOS PAŽEIDIMUS GAUTA BEVEIK 400 PRANEŠIMŲ

  • 4

Per savaitę, kovo 28–balandžio 3 dienomis, Aplinkos apsaugos departamento (AAD) Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 386 pranešimus. Ne darbo metu gauti 249 pranešimai. Reaguodami į skubius pranešimus ne darbo metu, pareigūnai vyko į iškvietimus 46 kartus, sakoma AAD pranešime.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta aštuoniolika kartų, medžioklės – devynis kartus. Dėl atliekų deginimo kreiptasi 24 kartus, netinkamo atliekų tvarkymo – 45, nuotekų – vienuolika, vandens taršos – septynis, neteisėtų kirtimų – septyniolika, oro taršos – devynis, kitos taršos – septynis, miškų – penki, vandens apsaugos juostų pažeidimų – keturis, žolės deginimo – vieną, nukeltus gandralizdžius – du, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų kreiptasi 33 kartus.

Dėl į autoįvykius pakliuvusių laukinių gyvūnų kreiptasi 137 kartus (praėjusią savaitę – 113), dėl kitų įvykių su laukiniais gyvūnais – 57 kartus (praėjusią savaitę – 59).

Iš ne darbo metu gautų 249 pranešimų 46 buvo skubūs, iš jų 115 pranešimai buvo gauti savaitgalį ir 134 darbo dienomis po darbo valandų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

JONAS

Tai bėdos nes nieko jie nedirba tie aplinkosaugininkai tai ir nėra tvarkos TODĖL IR PRANEŠIMU DAUG NES NEDIRBA DURNIU VOLIOJA ALGELES PASIĖMA DAR KUR KOKIA AFERA SUREZGE VISAS JU DARBAS MATYT TOKS IR VIRŠININKELIS KAIP IR JO ARMIJA

na

zmogelius pasigavusius kelias zuveles stipriai baudzia,o kaip kerta plynai miskus arba tersia gamta isvis tokiems nieko nebuna,ten juk savi ir viskas jiems galima.o cia skelbiasi kad didziausius kenkejus pagavo.

Senjora

tai bent dirba zmones! Tikrai bus tvarka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS