Per savaitę apie galimus aplinkosaugos pažeidimus gauta virš 300 pranešimų | kl.lt

PER SAVAITĘ APIE GALIMUS APLINKOSAUGOS PAŽEIDIMUS GAUTA VIRŠ 300 PRANEŠIMŲ

  • 0

Praėjusią savaitę, vasario 7–13 dienomis, Aplinkos apsaugos departamento (AAD) Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 328 pranešimus. Ne darbo metu gauti 153 pranešimai. Reaguodami į skubius pranešimus ne darbo metu, pareigūnai vyko į iškvietimus 29 kartus.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta aštuonis kartus, medžioklę – septynis kartus. Dėl atliekų deginimo kreiptasi keturiolika kartų, netinkamo atliekų tvarkymo – aštuoniolika, nuotekų – septyniolika, vandens taršos – penkiolika, neteisėtų kirtimų – trylika, oro taršos – penkis, pranešimų apie sumedžiotus vilkus – vieną, nukeltus gandralizdžius – tris, kitos taršos – šešis, vandens apsaugos juostų pažeidimų – vieną, miškų – šešis, avarijų – vieną, žvėrių apskaitos – vieną, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų kreiptasi 39 kartus.

Dėl į autoįvykius pakliuvusių laukinių gyvūnų kreiptasi 133 kartus (praėjusią savaitę – 94), dėl kitų įvykių su laukiniais gyvūnais – 40 kartų (praėjusią savaitę – 42).

Iš ne darbo metu gautų 153 pranešimų 29 buvo skubūs, iš jų 89 pranešimai buvo gauti savaitgalį ir 64 – darbo dienomis po darbo valandų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS