Šiaulių mokymo įstaigose liejosi smurtas: tarp aukų – ir tualete talžytas 16-metis | kl.lt

ŠIAULIŲ MOKYMO ĮSTAIGOSE LIEJOSI SMURTAS: TARP AUKŲ – IR TUALETE TALŽYTAS 16-METIS

Šiaulių apskrities policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl bendraamžių smurto prieš jaunuolius mokymosi įstaigose.

Antradienio rytą, 8.26 val., Šiauliuose, Vilniaus gatvėje, mokymo įstaigos patalpose, 16-metį vaikiną sumušė grupės draugai, pranešė policija.

Nukentėjusysis po medikų apžiūros Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikoje gydosi ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteismini tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Policija taip pat pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kovo mėnesį įvykdytų dviejų išpuolių prieš 16-metį – atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Nustatyta, kad kovo 14 dieną, 10.45 val., Šiaulių rajone, mokymo įstaigos tualeto patalpoje, pertraukos metu 16-metis ir 17-metis jaunuoliai smurtavo prieš 16-metį jaunuolį.

Po savaitės, kovo 22 dieną, 13.50 val. tos pačios mokymo įstaigos koridoriuje ir klasėje, matant kitiems mokiniams, tie patys du jaunuoliai ir dar vienas 16-metis sumušė tą patį jaunuolį.

Nukentėjusysis į medikus nesikreipė. Pranešimą apie įvykį policija iš Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus gavo praeitą ketvirtadienį.

Antradienį su pareiškimu į pareigūnus kreipėsi ir nukentėjusiojo mama.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rolandas

Nieko nebesuprantu,- koridoriuje, visiems matant, talžomas vaikas ir po to skriaudėjai dar turi galimybę ne kartą vėl užpulti tą patį moksleivį. Už tokius dalykus žmonės turėtų atlikti bausmę o čia teroras tęsiasi. Vadinasi teisėsauga neatlieka savo darbo, jeigu net vaikai jos nebijo.

žulikas

sudubasinu žmogų - o man tik ..,,atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.' ? vat tai dėkui ,,gerovės valstybei '' ! - ,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS