Šiauliuose sulaikyti senolę apiplėšę sukčiai | kl.lt

ŠIAULIUOSE SULAIKYTI SENOLĘ APIPLĖŠĘ SUKČIAI

  • 0

Praėjusią savaitę Šiauliuose sulaikyti trys vyrai, kurie įtariami namuose apiplėšę 87 metų šiaulietę.

Kaip antradienį skelbia Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, moteriai paskambinęs asmuo prisistatė ESO darbuotoju ir ją išgąsdino pareiškęs, jog namuose bus atjungtas elektros tiekimas, nes ji už elektrą yra atsiskaičiusi padirbtais pinigais.

Skambinusysis teigė, kad pas moterį, ko gero, yra ir daugiau netikrų pinigų ir teigė, jog pas ją esą ateis policijos pareigūnas, kuris patikrins, ar tarp jos santaupų nėra netikrų kupiūrų. Moters buvo klausinėjama, kiek ji turi pinigų, kur juos laiko, jai liepta pinigus paruošti tikrinimui.

Su senjore telefonu buvo bendraujama kol į duris pasibeldė nepažįstamas asmuo.

Šis įėjęs pagrobė ant lovos gulėjusią piniginę ir spruko pro duris, tačiau netrukus sugrįžo, nes piniginėje rado tik 10 eurų. Sugrįžęs elgėsi agresyviai – pargriovė moterį ant grindų ir iš po lovoje esančios pagalvės pačiupo 1530 eurų.

Vyrui pasišalinus, moteris iškvietė pagalbą.

Policijos pareigūnams nukentėjusioji nurodė, kuria kryptimi pasišalino įtariamasis. Ant netoliese esančio pastato pastebėję vaizdo kameras, policininkai peržiūrėjo jų įrašus. Šiauliuose dirbusiems ekipažams buvo duotas nurodymas sulaikyti „Mercdes Benz“ ir jame esančius asmenis.

Kaip skelbia policija, areštinėje atsidūrė daug kartų už įvairias nusikalstamas veikas, tarp jų plėšimą ir sukčiavimą, teistas 30 metų Šiaulių rajono gyventojas, jo 23 metų brolis, kurie buvo neblaivūs, ir 23 metų automobilio vairuotojas.

Jiems pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Įtariama, kad minėti asmenys vykdė pataisos namuose esančių ir iš ten sukčiavimus organizuojančių asmenų nurodymą paimti šiaulietės santaupas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS