Smurtas prieš vaikus nesiliauja: areštinėjė – per dešimt asmenų | kl.lt

SMURTAS PRIEŠ VAIKUS NESILIAUJA: AREŠTINĖJĖ – PER DEŠIMT ASMENŲ

  • 2

Dėl smurto prieš vaikus per praėjusias dienas į areštines uždaryti beveik dešimties asmenų.

Šiurpiausias įvykis pirmadienio naktį įvyko Šiauliuose – į ligoninę po vidurnakčio atvežta septynių mėnesių mergytė, ją buvo ištikusi klinikinė mirtis. Kūdikis gydomas reanimacinėje, sulaikyti mergaitės motina ir jos sugyventinis. Motinai – 17-metei šiaulietei – ir jos sugyventiniui pateikti įtarimai dėl sunkaus kūdikio sveikatos sutrikdymo.

Sekmadienio vakarą Kauno rajone Karkazų kaime namuose kilus konfliktui, moteris pastūmė 16-metę dukrą, ši trenkėsi į durų staktą. Nukentėjusioji dėl žaizdos galvoje, suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai. Paauglė perduota giminaitei, įtariamoji uždaryta į areštinę.

Kazlų Rūdoje sekmadienį vyras smurtavo prieš 14-metį sūnų, įtariamasis tėvas uždarytas į areštinę. Taip pat pirmadienį areštinėje atsidūrė Šiauliuose konflikto metu 17-metei dukrai lūpą nagais perbrėžusi motina. Nepilnametė perduota močiutei, blaivi įtariamoji motina uždaryta į areštinę. Kazlų Rūdoje sekmadienį į areštinę uždarytas prieš 14-metį sūnų smurtavęs tėvas.

Mušė vaikų akivaizdoje

Pirmadienį Kėdainiuose Pakarklių kaime prieš sutuoktinės 12-likos ir 9-erių metų vaikus smurtavo vyras. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Į areštinę uždarytas ir Vilniuje pirmadienį 17-likos dukrą už plaukų tampęs neblaivus tėvas.

Kelmės rajone po neblaivaus vyro smurto prieš neblaivią sugyventinę močiutės globai perduoti trys 4-erių, 3-ejų ir vienerių metų vaikai. Neblaivus (1,92 prom.) vyras neblaivią (0,41 prom.) 33-ejų metų sugyventinę sumušė vaikų akivaizdoje. Įtariamasis uždarytas į areštinę, vaikai perduoti močiutei.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Taigi

Pašalpiniai siautėja- tik atėmus vaikus būtina priteisti iš tokių tėvų alimentus jų vaikų išlaikymui. Gana dirbantiesiems išlaikyti tokius vaikų gamintojus pašalpinius.iš pašalpų geria, mušasi, kas iš tokių vaikų užaugs? Tik tokie patys pašalpiniai.

salutes

Tai daroma ticia. Kad nereiket dirbti..ir rupintis vaikais.tupedami uz grotu gaus nemokamai valgyt ir silta.todel kat tauta is pindejo.be atsakomybes.uz kita asmeni .nari seimoje.tik butelis ar snapso kito geralo .svarbiau uz seima

SUSIJUSIOS NAUJIENOS