Socialiniuose tinkluose – bandymai rekonstruoti istoriją: policija perspėja pažeidėjus | kl.lt

SOCIALINIUOSE TINKLUOSE – BANDYMAI REKONSTRUOTI ISTORIJĄ: POLICIJA PERSPĖJA PAŽEIDĖJUS

  • 58

„Policijos virtualus patrulis“ feisbuke pasidalijo pranešimu apie bandymus rekonstruoti istoriją socialiniuose tinkluose ir perspėjo pažeidėjus.

„Yra žmonių, sakančių, jog „istorija kartojasi“.

Kai kurie net patys bando „istoriją kartoti“, vienok, tie jų „bandymai“ mus ir liūdina, ir juokina.

Štai, pavyzdžiui:

turbūt žinote, jog prieš daugiau kaip 80 metų, mūsų senelių nelaimei, grupė kolaborantų iš Maskvos „Stalino saulę parvežė“. Visai Lietuvai teko 50 metų kentėti, kol tos „saulės“ atsikratėm. Šiais laikais vėl atsirado „istorijos rekonstruktorių“, kurie Maskvos pusėn dairosi ir apie kažkokią saulę vapa, o tarp savo vapėjimų dar ir visokiom šiukšlėm socialiniuose tinkluose dalinasi.

Mes tas šiukšles renkam ir su kolegomis „istorijos rekonstruktoriams-šiukšlintojams“ dokumentus su užrašu „Administracinio nusižengimo protokolas“ įteikinėjam“, – perspėjama feisbuko paskyroje „Policijos virtualus patrulis“.

Teigiama, kad nuo metų pradžios vien virtualus patrulis užfiksavo 170 Administracinio nusižengimo protokolo „kavalierių“.

„Policijos virtualus patrulis“ primena, kad nacistinių, komunistinių simbolių, totalitarinių ar autoritarinių režimų simbolių platinimas ar demonstravimas Lietuvoje yra draudžiamas.

Feisbuko paskyros „Policijos virtualus patrulis“ nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (58)

patarimas

Istorija, jei ja giliau pasidomėti, visada turi tendenciją kartotis. Ar baugins čia mus, ar nebaugins, o ji eina savo keliu ir tiek. Prie Smetonos irgi visaip baugino , o 1940 tie baugintojai išsilakstė kaip zuikiai . Po to jau kiti 50 metų baugino, iki prisibaugino , dabar vėl nauji baugintojai atsirado.... Taip kad nevapėkit čia kaip kokie pienburniai , nes niekas nežino net kas rytoj bus.

Vytautas

Gal jau laikas nustoti ,kaip tiems buliams , kovoti su kažkokiais skudurais, kai sutemus ,o dažnai jau ir ne , baisu išeiti į laiptines ar gatves? Kas gali paneigti ,kad jau beveik gįžome į 1972 daktarinius, daškinius metus?

KARTOJASI AR NESIKARTOJA ISTORIJA?

ANO LAIKOTARPIU BĖGO Į MIŠKUS IR Į KITAS VALSTYBES...O KUR DAR PRIEVARTINIAI IŠTRĖMIMAI? DABAR KAŽKODĖL PATYS MASIŠKAI VĖL TREMIA SAVE IŠ LIETUVOS IR KO GERA TODĖL ,KAD IŠLIKTŲ...VAIKUS APSTOJO GIMDYTI....KODĖL?GAL IŠSIGANDO PLŪSTANČIŲ NARKOTIKŲ IR PASAKŲ APIE DU PRINSUS IR TT AR MELUOJU ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS