Sulaikytas moterį sužalojęs ir apiplėšęs vyras: nusikaltimus darė vieną po kito | kl.lt

SULAIKYTAS MOTERĮ SUŽALOJĘS IR APIPLĖŠĘS VYRAS: NUSIKALTIMUS DARĖ VIENĄ PO KITO

  • 0

Policijos pareigūnai trečiadienį Šiauliuose sulaikė moters sužalojimu peiliu ir apiplėšimu įtariamą vyrą.

Pasak Šiaulių apskrities policijos, 52 metų Šiauliuose dirbanti radviliškietė nuo plėšiko nukentėjo antradienį, apie 17 valandą.

Moteriai einant Dubijos gatve prie jos priėjęs vyras pačiupo rankinuką, o jai pasipriešinus dūrė jai į pilvą peiliu. Sužalota moteris pasiekė netoliese esančią vyro darbovietę, kur jai buvo iškviesti medikai ir policijos pareigūnai, dėl sužalojimų ji pristatyta į ligoninę.

Praėjus kelioms valandoms vieno prekybos centro apsaugos darbuotojai šiukšliadėžėje aptiko moters piniginę su asmens dokumentais ir perdavė ją policijos pareigūnams.

Netrukus nustatyta, kad moters banko kortele pasinaudojęs vyras nusipirko prekių už 40 eurų ir vėliau dar du kartus bandė atsiskaityti kortele, tačiau sąskaita jau buvo užblokuota.

Trečiadienį policijos pareigūnai tame pačiame mikrorajone sulaikė nusikaltimu įtariamą 37 metų vyrą ir uždarė jį į areštinę. Pareigūnų teigimu, sulaikytasis buvo kamuojamas narkotinės abstinencijos, tad jo nepavyko apklausti.

Anot teisėsaugos, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis sulaikytasis nuo 18 metų yra daug kartų teistas už įvairias nusikalstamas veikas, o paskutinį kartą iš pataisos namų į laisvę jis išėjo liepos mėnesį.

Spalio 15 dieną teismas vyrą nuteisė dešimties mėnesių laisvės atėmimo bausme už tai, kad jis kovo 27 dieną apsimetęs policijos pareigūnu iš vienos šiaulietės išviliojo internetinės bankininkystės kodus ir iš jos sąskaitos pasisavino 2,6 tūkst. eurų.

Šį nusikaltimą vyras padarė būdamas pataisos namuose. Dar dėl dviejų tokių pačių nusikalstamų veikų šiuo metu vykdomi ikiteisminiai tyrimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS