Sustabdę automobilį pareigūnai aptiko ginklų: įtariama nelegali medžioklė | kl.lt

SUSTABDĘ AUTOMOBILĮ PAREIGŪNAI APTIKO GINKLŲ: ĮTARIAMA NELEGALI MEDŽIOKLĖ

  • 1

Policijai paskelbus apie Biržų rajone penktadienį iš vyro konfiskuotus nelegalius ginklus, Aplinkos apsaugos departamentas pranešė, kad jis galimai dalyvavo neteisėtoje medžioklėje.

Tai būtų jau antra tokia medžioklė per parą, kurią nustatė Panevėžio aplinkosaugininkai. Vyras neturėjo leidimų nei medžioklei, nei ginklams, teigiama pranešime.

Pasak jo, penktadienio popietę per reidą departamento Panevėžio gyvosios gamtos inspekcijos pareigūnai sustabdė automobilį, kurio salone rado užtaisytą medžioklinį šautuvą su optiniu taikikliu ir šoviniais.

Už neteisėtą medžioklę asmeniui surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo ginklais. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo vienerių iki penkerių metų.

Atlikus kratą asmens namuose rastas nelegaliai laikomas dujinis revolveris su šoviniais, du savadarbiai ginklo slopintuvai ir du prožektoriai su laikikliais. Taip pat – stirnos skerdiena bei kailio likučių.

Atliekamas tolimesnis tyrimas dėl galimai neteisėtai sumedžioto gyvūno gabenimo ir dorojimo.

Panevėžio apskrities policija šeštadienį skelbė, kad Biržų rajone penktadienį apie 15 val. 45 min. sustabdytame automobilyje, kurį vairavo 1971 metais gimęs vyras, rastas užtaisytas medžioklinis ginklas su optiniu taikikliu ir septyni šoviniai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Čiabuvys

Įšaut į užpakalį druskos užtaisą,ir gerai bananų per nugarą,arba išsiųsti protestuoti prieš Lukašenkos ręžimą į Gudiją. Tada bus tvarka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS