Šūviais stabdyto traktoriaus vairuotojas: pareigūnai – niekam tikę | kl.lt

ŠŪVIAIS STABDYTO TRAKTORIAUS VAIRUOTOJAS: PAREIGŪNAI – NIEKAM TIKĘ

  • 17

Šilalės rajone – įspūdingi manevrai. Policija kone pusvalandį vijosi chuliganiškai vairuojamą traktorių. Plačiau – LNK reportaže.

Šilalės rajono gyventojai dalijasi vaizdu, kaip traktorininką prieš vidurnaktį vejasi policija.

„Tai nedaro garbės. Kažkaip kitaip gal reikia spręsti tokius klausimus. Kaip nesijuoks visas miestelis, jei juokinga“, – kalbėjo gyventojas.

„Matyt, galingas traktorius buvo. Turbūt greitai varė, nespėjo“, – sakė vyras.

Policija traktorininką persekiojo, nes jis stabdomas nestojo, vingiavo per visą kelią, išvažiuodavo į priešpriešinio eismo juostą. Traktorių vairavęs Laimonas sako, kad greitai nuo policijos negalėjo sprukti.

„Mano traktorius išvysto apie 40 km/val. greitį. Policija negalėjo pavyti, nes yra niekam tikę žmonės, neprofesionalūs“, – teigė traktoriaus vairuotojas Laimonas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Gaudynės užtruko kone pusvalandį.

„Galvojau, kad patikrinsiu juos kaip profesionalus, kaip jie dirba savo darbą. Taip ir dirba. Nesugebėjo sustabdyti su ežiu ar pasikviesti patrulius iš Tauragės“, – sakė Laimonas.

Kai Laimonas įvažiavo į medienos įmonės teritoriją ir važinėjo keldamas ten dirbantiems žmonėms pavojų, vienas policininkas šovė penkis kartus į traktoriaus galinį ratą. Tačiau Laimonas sako, kad jam pasirodė, kad kulkos skrieja į kabiną.

„Šovė į kabiną dvi kulkas. Išsigandau, galvojau, kad mėto iš akmenų. Pasirodo, šautuvu šovė“, – sakė traktoriaus vairuotojas.

Policijos įspėjimų, kad šaus, Laimonas sako negirdėjęs triukšmingoje kabinoje ir su peršautu ratu dar nemažai nuvažiavo.

Vyras buvo blaivus, traktorių su prakiurdytu ratu išsivežė policija. Kieme stovi Laimono traktorius, o policijon pakliuvęs – senelio turtas.

 

 

„Tam traktoriui 33 metai“, – sakė traktoriaus savininkas Jonas Jonikas.

Devintą dešimtį baigiančiam senoliui neramu, ar policija traktorių atiduos. Bijo, kad nekonfiskuotų. Neaišku, ir kas už sugadintą padangą atlygins. Ji kainuoja apie 350 eurų. Laimonas sako, kad prie senelio traktoriaus vairo sėdo, kai kilo konfliktas su kaimynais dėl šieno kainos.

Mano traktorius išvysto apie 40 km/val. greitį. Policija negalėjo pavyti, nes yra niekam tikę žmonės, neprofesionalūs.

„Tiesiai šviesiai pasakiau, kad dabar jau laikytųsi, atvažiuosiu su traktoriumi ir namą nugriausiu. Tai buvo tik mano metafora“, – kalbėjo Laimonas.

Tuomet įtariama, kad kaimynai ir iškvietė policiją. Anot Laimono, ji nuolat jį persekioja. Vaikinas žinomas policijai. Jis du kartus baustas dėl chuliganiško vairavimo.

„Šis asmuo Šilalėje rugsėjo 22 d. vairuodamas automobilį lenkė priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį ir jį aplenkęs staiga sustojo. Tai sukėlė eismo įvykį. Aplenktas automobilis atsitrenkė į jo vairuojamą automobilį“, – sakė Tauragės apskrities policijos atstovė Lina Banienė.

Ir vietiniai vaikiną žino.

„Jis persekiojo ir mano anūką“, – kalbėjo Pajūrio gyventoja Ona.

Dėl panašių incidentų kelyje vaikino bijantys vietos gyventojai, bet nedrįsta viešai kalbėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

kestutis

Dalbajoba nušaut reikėjo tokį

OB

Kažkoks straipsnis keistokas: lyg pagyrimas visokiems morozams ir kaimo pijokams.

Amerike \\\\\.../////

toks gaidys,ne padangoje,o kaktoje skykutę turėtų,nes tenai nesicremoja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS