Tauragės pareigūnų smūgis narkotikų platintojams: sulaikyto kokaino kaina siekia 150 tūkst. eurų | kl.lt

TAURAGĖS PAREIGŪNŲ SMŪGIS NARKOTIKŲ PLATINTOJAMS: SULAIKYTO KOKAINO KAINA SIEKIA 150 TŪKST. EURŲ

  • 3

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai skiria didelį dėmesį nusikalstamų veikų, susijusių su narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimu, užkardymu visoje aptarnaujamojoje teritorijoje. Liepos mėnesį Šilalės rajone, Šilutėje ir Klaipėdoje policija sudavė smūgį narkotinių medžiagų platintojams ir pirkėjams – atliko kratas ir surengė pasalą.

Policijos duomenimis, liepos 13 d. gauta informacija, kad Šilalės raj. 41-erių metų gyventojas galimai augina augalinės kilmės narkotines medžiagas, todėl pareigūnai atliko kratas jo gyvenamosiose ir negyvenamosiose patalpose. Kratų metu ūkiniame pastate buvo aptiktos patalpos su specialiai sumontuota įranga, skirta kanapėms auginti bei didelis kiekis auginamų kanapių.

Šilutėje liepos 19 d. apie 18 val. užfiksuotas 26-erių metų vyras, galimai pardavęs narkotines ir psichotropines medžiagas. Įtariama, kad vyras pardavinėjo kokainą pas jį atvykusiems dviem asmenims. Pareigūnai nedelsiant atliko kratas vyro namuose. Čia pareigūnai rado ir išėmė narkotinę medžiagą – kokainą.

Liepos 20 d. policija surengė pasalą Klaipėdos mieste. Apie 16.30 val. autobusų stotelėje buvo sulaikyti 26-erių ir 31-erių metų vyrai, kurie su savimi turėjo apie 400 g narkotinių medžiagų. Įtariama, kad tai narkotinė medžiaga – karfentanilis, viena iš stipriausią poveikį turinčių narkotinių medžiagų.

Liepos 27 d. pareigūnai turėdami informacijos, kad transporto priemonėmis gali būti gabenamos narkotinės medžiagos, leidosi į šių transporto priemonių paieškas. Apžiūros metu viename iš automobilių aptiktas didelis kiekis galimai narkotinės medžiagos – kokaino. Sulaikytų narkotikų vertė „gatvės kainomis“ galėtų siekti apie 150 tūkst. eurų.

Siekdami kovoti su šia nusikalstama veika, pareigūnai prašo gyventojus informuoti policiją apie jiems žinomus neteisėtus disponavimo narkotinėmis medžiagomis atvejus ir kartu siekti sumažinti šią visuomenės problemą. Apie panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas galite pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

To pradėk nuo savęs

Tesiant ne i tema. Sugedus muitines rentgeno aparatui kolukio pirmininkas karbauskis nusprende, kad muitininkams jis nereikalingas. Tada jo kompanijos popieriuose trasu is rusijos per baltarusija padaugejo ar ne 12X , nors ministerijos ar muitine neturi nieko apie tai, kad trasos buvo gabenamos ar importo mokesciai mokami. Va stai kam karabasas ir nepirko rentgeno valstybes sienos kontrolei.

Anonimas

Kokainas siaip tai geras dalykas. Budamas Bolivijoje buvau kokaino bare. Ten ne tik kokos lapai legalus, bet ir kokaino draudimas per pirstus ziurimas policijos. O pas mus net uz marichuana teisiama kaip uz nuzudyma.

pradėk nuo savęs..

tai čia narkotikų platintojų vienkartinis epizodėlis ,,nematantiems" pareigūnams.. Beje (ne į temą), o muitininkų rentgenas nors vienas gal jau veikia, ar vis dar tik ,,ketina įsigyti" ir ,,bus įrengta"?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS