Teismas nagrinės bylą dėl apgaule įgytos kaišiadorietės paskolos | kl.lt

TEISMAS NAGRINĖS BYLĄ DĖL APGAULE ĮGYTOS KAIŠIADORIETĖS PASKOLOS

  • 1

Kauno apylinkės teismo Kaišiadorių rūmai pradės nagrinėti Kaišiadorių rajono gyventojos baudžiamąją bylą dėl apgaule įgytos 50 tūkst. eurų paskolos.

Pasak teismo pranešimo, moteris kaltinama, jog turėdama tikslą apgaule įgyti svetimą turtą – paskolos lėšas, 2021 metų balandį sudarė sutartį dėl 50 tūkst. eurų paskolos suteikimo, paskolos įgyvendinimo užtikrinimui įkeičiant ratinį traktorių.

Paskolą išdavusi bendrovė, remdamasi informacija, jog klientė turi turtą, kuriuo gali užtikrinti mokėjimus, paskolą suteikė. Kaltinamajai pradėjus nemokėti suteiktos paskolos įmokų, paaiškėjo, jog traktorius dar prieš paskolos sudarymą buvo visiškai sudegęs ir neturintis jokios vertės.

Kaip nurodoma kaltinamajame akte, moteris žinojo, kad įkeičiamas traktorius prieš pusę metų sudegė, tačiau teikdama paskolos paraišką nurodė, kad jis yra techniškai tvarkingas.

Baudžiamoji byla bus nagrinėjama pagal baudžiamojo kodekso 207 straipsnį, numatantį atsakomybę už kreditinį sukčiavimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

PSD vezdu i galva... vakcina.... elektriku abonementa......

po vakcinozes nelabai suprantu kas cia negerai ? ant popieriaus EU stampas yra ? - yra. galioja ? - galioja.... sertifikatai yra - yra... kas negerai ? kad sudeges ? nu tai jusu banku birzu akcijos irgi vejas prrrijose...bizniavimas cia neapgaudinejimas - cia verslumas... todel imkit ta surudijusi traktoriu ir dziaukites kad dar tiek gavot ...investuotojai spekuliaturiai jus vobani

SUSIJUSIOS NAUJIENOS