Trylika kartų teistas vyras iš Alytaus pataisos namų bandė išgabenti paketus su heroinu | kl.lt

TRYLIKA KARTŲ TEISTAS VYRAS IŠ ALYTAUS PATAISOS NAMŲ BANDĖ IŠGABENTI PAKETUS SU HEROINU

  • 6

Trylika kartų teistas vyras atlikdamas bausmę Alytaus pataisos namų atvirojoje kolonijoje, iš jos galimai bandė išgabenti du paketus su heroinu, trečiadienį pranešė prokuratūra.

Tyrimo duomenimis, kaltinamasis G. P. neteisėtai laikė du paketėlius, kuriuose buvo bendras 10,4 gramų gryno heroino kiekis. Pasak prokuratūros, ketindamas šias narkotines medžiagas išgabenti, praėjusių metų lapkritį G. P. paketėlius su heroinu paslėpė už savo kelnių juosmens, tačiau patikros metu pareigūnai šias medžiagas rado ir paėmė.

G. P. pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už tai numatomas laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Kauno apygardos prokuratūra, jį atliko Kalėjimų tarnybos pareigūnai. Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

jis

žino ką daro. .jam, matomai, geresnės sąlygos pataisos namuose nei laisvėj..

geroves valstybe rupinasi savo pilieciais

pataisos namuose heroino taska atidare....oficialiai.... sakau ko te seime visi tokie atmusti arba atitruke nuo realybes....

tai taip iseina ,kad Alytaus

kalejime veikia su valstybes apsauga Herojino gamybos fabrikelis ...ir is ten jau zeku gabenamas y placia rinka....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS