Viešbutį siaubę izoliuoti vyrai karantiną baigė policijos komisariate | kl.lt

VIEŠBUTĮ SIAUBĘ IZOLIUOTI VYRAI KARANTINĄ BAIGĖ POLICIJOS KOMISARIATE

  • 7

Kovo pabaigoje iš Norvegijos atskraidinti ir Molėtų rajone esančiame viešbutyje „Gerugnė“ karantinuoti asmenys trečiadienį baigė saviizoliaciją. Du iš šešių naujakurių iš laikino apgyvendinimo vietos išsivežė pareigūnai, nes per karantinavimo laikotarpį policija ne kartą lankėsi viešbutyje jų drausminti.

Kaip balandžio 8 dieną portalo žurnalistams patvirtino viešbučio „Gerugnė“ direktorė Diana Vytienė, du asmenys iš laikino apgyvendinimo vietos buvo išvežti į Utenos apskrities policijos komisariatą.

Per jų apgyvendinimo laiką tris dienas iš eilės – kovo 27, 28 ir 29 dienomis į viešbutį vyko pareigūnai. Du jauni asmenys ne tik pažeidė karantino taisykles ir be jokių apsaugos priemonių lankėsi vietinėje parduotuvėje pirkdami alkoholinius gėrimus, bet ir apgadino viešbučio kambario sieną.

„Nuo to laiko prie pagrindinio įėjimo ir balkono, į kurį jie išeidavo parūkyti, kasdien budėjo apsaugos darbuotojai. Buvo ramu, bet už nusižengimus šiems jauniems vyrams yra pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tad šiandien tuos, kurie tvarkingai išbuvo savo karantino laiką, išleido, o juos abu išsivežė į policijos komisariatą, tikslios priežasties, kodėl, nežinau, gal apklaus“, – pasakojo D. Vytienė.

Paklausta, ar nuo to audringo kovo pabaigos savaitgalio, kai du naujakuriai drumstė tylą buvo dar kas nors sugadinta viešbučio inventoriuje, direktorė užsiminė, jog nuostoliai liko tie patys – kambaryje sulaužyta lova, sugadinta siena. Tiesa, dėl sugadintos lovos karantinuoti atvykėliai esą kaltės nepripažįsta. „Gerugnės“ savininkai dėl pastarojo pobūdžio nuostolių teigė nuotoliniu būdu pateikę pareiškimą pareigūnams.

Išsikrausčius šešių žmonių grupei viešbutis, pasak D. Vytienės, liko tuščias, jį dezinfekavo specialistai. Tarp karantinuotų žmonių grupių esą nebuvo nė vieno surgusio koronavirusu. Kol kas nežinoma, ar apgyvendinimo paslaugų dar kam nors iš karantinuotų naujų asmenų prireiks.

Utenos apskrities pareigūnų teigimu, balandžio 8 d. buvo apklausti du asmenys – vienas kaip liudytojas, kitas kaip įtariamasis. Taip pat abiems asmenims buvo surašyti protokolai dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo, o vienam iš jų surašytas protokolas dėl saviizoliacijos pažeidimų. Po apklausos asmenys iš komisariato išleisti.

GALERIJA

  • Viešbutį siaubę izoliuoti vyrai karantiną baigė policijos komisariate
  • Viešbutį siaubę izoliuoti vyrai karantiną baigė policijos komisariate
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Lukiškės tuščios

Į Lukiškes tokius visus gaidūnus išanginius. Kadangi jie bachūrai, tai gali būti infekuoti ŽIV dėl polinkio į vienalytę meilę.

tokius

išgamas reikėjo tas dvi savaites areštinei atlaikyt. turbūt vogė norvegijoj valčių variklius, dabar vietiniuose kaimuose banditaus. tokio brudo aplamai nereikėjo įsileist į lietuvą

Susigėdusiam lietuviui

Tie parvažiavę buduliai su vištom miegojo, ir vištas pešė, tai pamatę švarią lovą nusprendė parodyt kas tokie yra iš tikrūjų, plūgai. Tokiem nieko nepadarysi, tik per skausmą supranta, reik ilgai daužyt galvą į sieną.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS