Vokietijoje sulaikytas pagrobimu ir pasikėsinimu į gyvybę įtariamas lietuvis | kl.lt

VOKIETIJOJE SULAIKYTAS PAGROBIMU IR PASIKĖSINIMU Į GYVYBĘ ĮTARIAMAS LIETUVIS

  • 1

Po keturių paieškos dienų sekmadienį Erfurte sulaikytas pagrobimu ir pasikėsinimu į gyvybę įtariamas Lietuvos pilietis, remdamasis vokiečių portalu Welt.de pranešė lrytas.lt.

Vokietijos pareigūnai 41-erių metų Lietuvos piliečio ieškojo nuo ketvirtadienio. Jie pranešė, kad įtariamasis – itin agresyvus ir pavojingas, gali būti ginkluotas. Sulaikymo operacijoje pareigūnams teko paleisti tris įspėjamuosius šūvius. Įvykio metu niekas nenukentėjo.

Pagrindinė paieškos vieta – centrinė Erfurto geležinkelio stotis. Dėl įvykio stotis ne kartą buvo uždaryta, buvo atšaukiami įvairūs traukinių maršrutai.

Bėglio buvo ieškoma nuo ketvirtadienio. Kaip pranešama, vyras ankstų ketvirtadienio rytą per balkoną įsibrovė į savo buvusios merginos namus. Vyras jai grasino peiliu ir per prievartą ištempė iš namų. Kartu su įkaite palikęs butą, vyras gatvėje peiliu sužalojo atsitiktinį 24-erių metų praeivį. Vaikinui dėl patirtų sužalojimų medikai turėjo atlikti operaciją.

Pareigūnams merginą pavyko surasti tą pačią dieną, praėjus porai valandų nuo jos pagrobimo. Tačiau tąkart su ja buvusiam vyrui pavyko išvengti sulaikymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Daiva Marcinkevičiūtė

Mano nepilnamečius vaikus pagrobe antra karta, išlauždami buto duris. Prisistate vaiko teisem, socialiniais darbuotojais su policijos pareigūnais ir Vilniaus būsto darbuotoja Aušra Jankūniene. Vaiko teises ir socialiniai darbuotojai reikalauja, kad atcisakyčiau man priklausančio palikimo testamentu, kuriuos valdo Vaiko teises ir socialiniai darbuotojai, nuo 2005-10-16 d, man nepraneše ir deklaruodami mano vardu. Reikalauja, kad atcisakyčiau. Policijos pareigūnai, perspejo, kad niekam nesiskūsčiau, nes vistiek niekas nepadės. Vaikai pagrobti 2021-02-11 ir policija nereguoja. Kaip galima negalima negelbeti vaiku policijai, kai ivykdytas ginkluotas i namus isiveržimas ir vaiku pagrobimas. Nesuvokema. Vaikai sveiki ir protingi Laikomi Giles vaiku namuose, kur gyvena žmones su negalia. Giles vaiku namai galimai priklauso man pagal paveldejima testamentu. Kodel niekas negelbeja vaiku? Mes gyvenom gerai, turiu du butus savo, apie palikimus sužinojau tik 2020 m ir kad jie užgrobti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS