Vyras perpjautu pilvu pagalbos atėjo į parduotuvę | kl.lt

VYRAS PERPJAUTU PILVU PAGALBOS ATĖJO Į PARDUOTUVĘ

  • 4

Raseiniuose vyras perpjautu pilvu prašyti pagalbos atėjo į parduotuvę.

Gruodžio 7-osios vakarą policijai buvo pranešta apie Raseiniuose sunkiai sužalotą žmogų. Jis atėjo iki vieno prekybos centro Vilniaus gatvėje ir apsaugos darbuotojo pasiprašė pagalbos.

Kaip skelbia policija, buvo matyti, kad vyras stipriai sumuštas, sužalota jo galva, o pilvas perpjautas. Dėl patirto sužalojimo jis bet kuriuo momentu galėjo prarasti sąmonę. Nuo vyro sklido alkoholio kvapas.

Atvykusiems pareigūnams savo sužalojimų aplinkybių pasakoti 40-metis nepanoro. Vyrą medikai išvežė į Raseinių ligoninę, čia buvo priimtas sprendimas nedelsiant jį gabenti į Kauno klinikas.

Pareigūnai, sniege pamatę kraujo pėdsakus, nusekė jais iki vieno Sporto gatvėje esančio garažo, tačiau jis buvo užrakintas.

Pareigūnai išsiaiškino, kad čia gyvena daug kartų už vagystes teistas 37 metų vyras ir garažas yra tapęs landyne, joje renkasi alkoholio vartotojai.

Tyrėjai nustatė, kad tą vakarą garaže vyko eilinės išgertuvės ir jose be čia gyvenančio asmens buvo ir įkalinimo įstaigose nemažai metų praleidęs jo 40-metis brolis, kuris atsidūrė ligoninėje, bei dar vienas asmuo.

Kitos dienos rytą šis asmuo atsidūrė areštinėje. 70-metį vyrą policijos pareigūnai surado ir sulaikė mieste.

Sulaikytasis daug kartų kartų už įvairias nusikalstamas veikas, tarp jų ir už nužudymą, teistas, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis asmuo. Vyras pripažino, kad išgertuvių metu susiginčijo su nukentėjusiuoju ir kaip svarų ginčo argumentą panaudojo peilį. Jam pareikštas įtarimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Butu

Nuosavas zarnas maisiuke atsineses ekspertai nustatytu lengva pamisima.o jei rimtai tai dantis isdauzo,isprievartauja ir tai tik lengvas kuno suzalojimas.nesveiki nekitaip

Te.

Sužalotas žmogus,sumuštas visas, perpjautas pilvas o policija įvardina nusikaltimą ,kaip nesunkių nusikaltimų. Sunkus būtų, kaip būtų mirtinai papjoves žmogų. Keistą ir daugiau kaip keistą.

O \\\\\.../////

GP,gyvulio pasą turėjo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS