Vyrų elgesys priminė 90-uosius: blokavo kelią ir žėrė priekaištus vairuotojui | kl.lt

VYRŲ ELGESYS PRIMINĖ 90-UOSIUS: BLOKAVO KELIĄ IR ŽĖRĖ PRIEKAIŠTUS VAIRUOTOJUI

Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame matyti 90-uosius primenantis vyrų elgesys kelyje. Varėnos rajone važiavęs automobilis ne tik kėlė grėsmę kitų eismo dalyvių saugumui, bet ir blokavęs kelią paskui jį važiavusiam automobiliui, apžiūrinėjo transporto priemonės vidų.

Užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip priekyje važiuojantis automobilis atlieka pavojingus manevrus kelyje – vairuotojas vis keičia važiavimo greitį, taip priversdamas paskui važiuojantį automobilį staigiai stabdyti.

Priekyje važiuojančio automobilio vairuotojas neleidžia jo aplenkti – didžiąją laiko dalį važiuoja kelio viduriu.

Vėliau matyti, kaip iš priekyje važiuojančio automobilio išlipa keleivis ir priėjęs prie paskui jį važiavusio autobusiuko atidaro duris.

„Labas, ką veži?“ – nesivarginęs prisistatyti klausia vyras.

„Nieko“, – atsako autobusiuko vairuotojas. Tačiau priėjęs vyras nenusileidžia – jis nori įsitikinti, ar vairuotojas nemeluoja ir liepa jam parodyti, ar šis tikrai nieko įtartino automobilyje neveža. Priėjęs vyras atidaro autobusiuko duris ir įtariai apžvelgia automobilį.

Vėliau pasipila daugiau klausimų: „Ko iškart nesustojai?“. Autobusiuko vairuotojas atrėžia: „Ką aš žinau, kas jūs tokie, ko jūs stabdot. Kas jūs, pareigūnai?“.

Po vaizdo įrašu pasipylė internautų komentarai. „Ta prasme? Čia šiandien? Čia ne gūdūs 90-ieji?“ – pamatytais vaizdais negalėjo patikėti Jurgita.

Internautams kilo klausimų, ar transporto priemonę sustabdę asmenys nėra Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai?

Tačiau buvo ir tokių, kurie pastebėjo, kad pareigūnai negali automobilio stabdyti nedėvėdami uniformos. „Su tapkėm pareigūnas? Kiti su šortais?“ – šmaikštavo internautas Rytis.

Portalo žurnalistams susisiekus su VSAT atstovu spaudai Giedrium Mišučiu, buvo patikinta, kad automobilį stabdę asmenys – tikrai ne pareigūnai. „Nežinau net kodėl tokie klausimai žmonėms kyla, aiškiai matyti, kad čia – ne pareigūnai“, – informavo specialistas.

Pasak G. Mišučio, kelyje stabdantys pareigūnai turi dėvėti uniformas, jų automobiliai paženklinti specialiais ženklais. Taip pat prie sustabdyto automobilio priėjęs pareigūnas visada privalo prisistatyti ir parodyti pažymėjimą.

„Šis žmogus dėl incidento turėtų kreiptis į policiją“, – rekomendavo G. Mišutis.

Susisiekus su Alytaus policijos atstove spaudai Kristina Janulevičiene, buvo patvirtinta, kad vaizdo įrašas policijai yra žinomas. „Pagal vaizdo įraše matomus valstybinius transporto priemonės numerius buvo nustatytas automobilio savininkas. Taip pat gautas asmens pareiškimas“, – komentavo specialistė.

K. Janulevičienės teigimu, šiuo metu tikslinamos įvykio aplinkybės. Paklausta, kas gresia piktavališkai besielgusiems asmenims, atstovė spaudai to kol kas patikslinti negalėjo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Dučė \\\\\.../////

Tokius urodus iššsudyčiau ir ranka nesudrebėtų.

Arnas

Teko su tokiais nusmurgėliais susitikti kelyje. Jausmas ne koks. Nes mašinoje sėdėjo dar ir vaikai , kurie verkė ir nesuprato kas darosi.O priekyje važiavęs vairuotojas tiesiog savo manevrais neleido jį apvažiuoti o sustojęs prie geležinkelio -ilgiausiai be reikalo stovėjo. Vos tik pajudėjęs jis vėl neleido niekam aplenkti.Bet vėliau matėme atvažiavo policijos ekipažas ir tuos erelius tiesiog susėmė.

Petras

Janulevičienė negalėjo pasakyti, kokia nuobauda būna tokiu atveju??!!o žinot kodėl??? Ogi todėl, kad nuobauda priklausys nuo nusikaltimą padariusių asmenų duodamo kyšio,-labai paprasta,-jei duos pakankamai, tai oasakys, kad vyrai pasielgė neatsakingai, supainiojo automobilį , labai gailisi, pirmas kartas, ir t,t. O jei nieko neduos, tai ir tada ji jau prisimins taikomas nuobaudas....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS