„Yaga“ festivalyje neapsieita be narkotikų: pas vieną jaunuolį rastas didelis kiekis | kl.lt

„YAGA“ FESTIVALYJE NEAPSIEITA BE NARKOTIKŲ: PAS VIENĄ JAUNUOLĮ RASTAS DIDELIS KIEKIS

Policijos departamentas praneša, kad Varėnos rajone vykusio „Yaga“ festivalio metu sulaikyti trys asmenys, jų atžvilgiu dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, pradėti ikiteisminiai tyrimai. Visi pažeidėjai – iki 30 metų.

Per festivalį sulaikytas ir didelį kiekį narkotikų turėjęs vyras. 2000 metais gimęs pramogautojas su savimi turėjo 69 paketėlius, įtariama, narkotinių medžiagų.

Policija teigia, kad šio festivalio metu viešosios tvarkos pažeidimų nenustatyta.

„Pastebimas viešosios tvarkos pažeidimų sumažėjimas, sulaikoma mažiau asmenų, turinčių narkotinių medžiagų“, – tvirtinama BNS atsiųstame komentare. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

piktc ant irenos

Teta Irena prasiplaukite smegenis ir pasidomekite kazkuo pries rasant iskart sakau jog "yagoj" aplamai tokie dalykai kaip mustynes retas atvejis ten labiau tevai dar savo vaikus atsiveza papramogauti ir pasokti kartu jeigu pagavo kazkoki zmogu kuris megsta save nuraminti ar taip atsipalaiduoti vartodamas kazka tai nereiskia kad visi alkoholikai narkomanai kurie poto eina mustis pradedant tuo kad vieni gali vartot ir nieko nenuskriaus ir baigiant tuo kad visur yra tokiu kurie isgeria pavartoja ar pns bet ar visur susirenka toks draugiskas "reiveriu" community festivalyje ? tai va pradziai pries kazka sakant pasidomekite aciu geros dienos :)

Irena

Stai kaip nauji lietuviai linksminasi, narkotikai, alkoholis, paskui mustynes...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS