Žiauri žmogžudystė Jurbarke: jaunuolio mama turi vieną prašymą | kl.lt

ŽIAURI ŽMOGŽUDYSTĖ JURBARKE: JAUNUOLIO MAMA TURI VIENĄ PRAŠYMĄ

Aštuoniolikmečio jaunuolio, gegužės 23 dieną rasto nužudyto ir paslėpto apleistame pastate Jurbarke, bylą vis dar narplioja teisėsauga. Vis dar skaudžią netektį išgyvenančiai šeimai šiuo metu labai reikalinga visuomenės pagalba.

Įvairiose „Facebook“ grupėse plinta prašymas finansiškai padėti nužudyto jaunuolio mamai ir į nurodytą sąskaitą pervesti norimą sumą pinigų – jie bus skiriami advokatui.

Pagalbos nukentėjusiojo šeimai prašanti moteris kreipiasi į visuomenę ir rašo, jog sunku įsivaizduoti, ką išgyvena nužudytojo mama, tačiau, nepaisant visko, motina turi kovoti ir teisingumas privalo būti įvykdytas: „Tiek daug žmonių padarė stebuklą ir atėjo uždegti žvakutę už vaikiną. Padarykime dar vieną stebuklą jo atminimui. Jis pats jau negali papasakoti, kas nutiko. Bet geras advokatas galėtų jį atstovauti ir pakreipti bylą tinkama linkme“.

Po patalpintu įrašu pasipylė komentarai – ne visi žmonės buvo nusiteikę geranoriškai. Vieniems užkliuvo prie įrašo patalpinta nužudytojo nuotrauka – esą ar verta aukoti šeimai, kurios sūnus nufotografuotas prie prabangaus automobilio „Maserati“, kiti gynė nužudytąjį – tai esą ne jo automobilis, vaikinas prie jo pozuoja tik nuotraukai.

Pro skaitytojų akis nepraslydo ir įrašo autorės tekstas – esą advokatas turėtų padėti išsiaiškinti painiavą, o ne kaip rašo moteris „pakreipti bylą tinkama linkme“.

Tiek daug žmonių padarė stebuklą ir atėjo uždegti žvakutę už vaikiną. Padarykime dar vieną stebuklą jo atminimui.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad jurbarkietis buvo ieškomas nuo gegužės 10 dienos. Praėjus dviem savaitėms nuo jaunuolio dingimo, jo kūnas buvo rastas apleistame darželio pastate Žemaitės gatvėje, suvyniotas į polietileno plėvelę ir kilimą, apdėtas plytgaliais.

Tyrimo metu sulaikyti du įtariamieji: 17-metis vaikinas, kurio sulaikymas Jurbarko rajono apylinkės teismo sprendimu neseniai pratęstas dar dviem mėnesiams, ir jo bendrininkė, keturiolikmetė mergina – ją nuspręsta paleisti į laisvę. Paauglei skirta lengvesnė kardomoji priemonė – elektroninė apykojė. Iki minimo teismo sprendimo paaugliai buvo sulaikyti ir tardymo izoliatoriuje praleido mėnesį.

Viešojoje erdvėje pasigirdo kalbų, paauglė ir nužudytasis buvo pora, o 17-metis jaunuolis vaikiną nužudė apimtas pavydo.


Norintys ir galintys padėti nužudytojo šeimai pasisamdyti advokatą, tai gali padaryti pervesdami pinigus:

Gavėjas: Irena Konovalovienė

Sąsk. nr.: LT457300010071467682.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

išmintis

kodėl? visi naiviai mąsto.

Apmaudu ir be galo pikta!!!

Dagyvenom! Negana to, kad nesaugu paauglį ar paauglę iš namų išleisti, nelaimės atveju lengvinamas nusikalstamos veikos pobūdis, nelaimės atveju, šeima net nesugeba pasisamdyti advokato, kuris ne tik turi, bet ir privalo įrodyti teisingumą. Kur mes nusiritom ir kiek dar krisim į tą dugną. Tėvai praranda mylimus vaikus dėl nestabilios psichikos jaunuolių, tenka įrodinėti nužudyto arba sukuošinto vaiko nekaltumą ir ATEMUSIO gyvybę ar suluošinusio gyvenimą kaltumą. Kas čia per įstatymai, kad gyvendama, sąžiningai mokėdamas mokesčius, nelaimės atveju lieki vienas ir dar turi įrodinėti, ieškot, samdyt, mokėt... Atsipeikekit ir atsibuskit valdantieji. Ką jūs veikiat seime, ministerijose, kad tokia velniava valstybėje? Priiminėti niekiniilus įstatymus, kaip, kad vaiku atostogu trumpinimas, vaistų pigesnių, kurie žalingi prekyba ar atimt vaiką iš mamos, kuri už rankos sugriebė, kuomet kilo grėsmė vaikui sugebat. Gerb įstatymų leidėjai, ieškokit būdų stabdyt šias problemas, nes bus per vėlu!

Kaltas visada

Zmones kuriu mastymas siauras kurie temoka ryte atsikele nueiti i toleta jie to toleto nera verti bet liezuvis aukso vertes nors uzpakalio nenusivalo as tokiems linkiu kad ju vaikai stovetu vandeny iki kaklo ir prasytu atsigerti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS