Apsilankymas senelių namuose pravirkdė Radžio nuotakas | kl.lt

APSILANKYMAS SENELIŲ NAMUOSE PRAVIRKDĖ RADŽIO NUOTAKAS

Dainininkas Radži jau du mėnesius ieško tobulos žmonos: gražios, protingos, išradingos. Žinomas vyras nori, kad jo nuotaka būtų mandagi, elegantiška, kad mokėtų elgtis įvairiausiose situacijose ir tinkamai bendrauti. Norėdamas patikrinti nuotakų jautrumą, Radži joms parengė išbandymą – išvyką į Deltuvos senelių namus. Iššūkis buvo daug sunkesnis nei galėjo iš pradžių pasirodyti.

„Kaip liūdna, kad žmonės, užauginę vaikus, visą gyvenimą stengęsi, dabar gyvena čia, senelių namuose. Jie atidavė viską, o ką gavo?”, – ašarodama svarstė projekto gražuolė Alma.

Dvaro intrigante vadinama Nijolė taip pat pasirodė jautriau nei iš jos buvo galima tikėtis. Mergina buvo atvira: „Savo močiutei neskiriu pakankamai laiko. Kai tik grįšiu į Vilnių, tuoj pat aplankysiu močiutę ir pasakysiu, kaip karštai ją myliu”.

Kol jaunos panelės choru verkė, seneliai linksminosi. Radži pasirodė tikras vyras: su kiekvienu senoliu rado bendrą kalbą, atliko geriausiai žinomas savo dainas, senelių namų gyventojus vaišino pyragu ir daug juokėsi.

Į Taujėnų dvarą merginos išvyko liūdnais veidais. „Turbūt esu dar jauna, nemoku tinkamai valdyti emocijų. Ašaros pradėjo upeliais varvėti ir niekaip negalėjau jų sutramdyti. Atvažiavom padovanoti džiaugsmo, o pačios apsižliumbėm”, – po vizito senelių namuose kalbėjo Alma.

GALERIJA

  • Apsilankymas senelių namuose pravirkdė Radžio nuotakas
  • Apsilankymas senelių namuose pravirkdė Radžio nuotakas
  • Apsilankymas senelių namuose pravirkdė Radžio nuotakas
  • Apsilankymas senelių namuose pravirkdė Radžio nuotakas
  • Apsilankymas senelių namuose pravirkdė Radžio nuotakas
  • Apsilankymas senelių namuose pravirkdė Radžio nuotakas
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Pastebėjimas

Sutinku su Fobijos nuomone. Daugelis įsivaizduoja, kad galima gyventi "belekaip" ir daryti ką nori ir kaip nori. Gyvenimas yra gana žiaurus ir kartais taip pysteli, kad mažai nepasirodo. Todėl man visada yra keista, kodėl sociume nėra diegiamas požiūris , kad trumpą žmogaus gyvenimą, jo sveikatą reikia gerbti ir vertinti.Tai yra vadinama "gyvają etika", o ji , kaip pagrindinė disciplina turėtų būti dėstoma dar mokyklos suolę. Daug senukų miegoti eina ir šakę ar kirvuką pasikišę po lova, nes nežino ar sulauks ryto.

Šaunuoliai

Aš visada sakiau, kad visoms fifoms privalomai turėtų būti daromos ekskursijos į senelių globos namus, kad žinotų kaip greitu laiku jos visos atrodys (jei nenumirs anksčiau laiko) ir kad tas žinojimas neleistų pasikelti, susireikšminti, bet kad priverstų jas mąstyti apie gyvenimo prasmę ir tikslą.

Fobija

Ar manote, kad seneliams geriau gulėti vieniems tarakonais aptekusiame bute ar namelyje kiauru stogu, kentėti alkį ir troškulį? Reikia baigti su tais pagraudenimais. Visas pasaulis taip gyvena. Juk vaikams ir anūkams reikia dirbti, kad nupirktų savo senoliams skanesnį kąsnelį, sumokėtų už jų priežiūrą. Aišku, kai kuriose įstaigose ir aš nepalikčiau nei savo tėvų nei senelių. Nors Lietuvoje ši sfera - dar nearti dirvonai, bet vis tiek viskas juda pirmyn, juk nebėra jau ubagynų, kurie taip gąsdindavo žmones. Čia gi jie guli švariose lovelėse, juos prižiūri medikai. Graudina ne senelių namai, o jų gyventojų senatvė, negalia. Čia Radžis pasielgė, tikiuosi, ne vien norėdamas patikrinti merginų jautrumą, bet, matyt ir pats yra jautrus žmogus. Linkiu jam neturėti nieko bendro su laida "Radžis ieško žmonos" ir nežeminti savęs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS