Jackui Osbournui nustatyta išsėtinė sklerozė | kl.lt

JACKUI OSBOURNUI NUSTATYTA IŠSĖTINĖ SKLEROZĖ

Legendinio rokerio Ozzy Osbourne sūnui televizijos žvaigždei Jackui nustatyta išsėtinė sklerozė.

Vos prieš du mėnesius pirmagimės susilaukęs J.Osbourne'as apie šią autoimuninę ligą sužinojo praėjusį mėnesį, kai jo dešiniosios akies regėjimas suprastėjo 60 procentų.

Gydymas jam buvo pritaikytas toje pačioje ligoninėje, kurioje balandį pasaulį išvydo jo duktė Pearl Clementine.

„Buvo labai netinkamas laikas. Tik ką sulaukiau mažylės, darbas ėjosi puikiai... Vis nesilioviau galvojęs: kodėl dabar? Laukdamas galutinių išvadų buvau labai labai piktas. Po to kelias dienas labai liūdėjau, o vėliau suvokiau, kad pykdamas ar liūdėdamas jau nieko nepasieksiu - bus tik dar sunkiau. Prisitaikyk ir nugalėk, - toks yra mano naujasis moto“, - pasakojo J.Osbourne'as interviu britų žurnalui „Hello“.

Medikų nuosprendis buvo netikėtas visai žvaigždžių šeimai, įskaitant ir patį Ozzy.

„Jeigu tai būčiau buvęs aš, jūs pagalvotumėt: “Ozzy reputacija buvo prasta, ir pagaliau prisižaidė„. Bet Jackas, juk, yra toks geras vyrukas“, - pridūrė O.Osbourne'as.

Jacko sesuo Kelly sekmadienį socialiniame tinkle „Twitter“ paprašė gerbėjų „palaikyti brolį, ne tik dėl jo drąsos, bet ir sąžiningumo“. „Aš taip tave myliu, Jackai, ir labai didžiuojuosi tavimi“, pridūrė ji.

Jacko sužadėtinė įsitikinusi, kad jis viską įveiks.

„Jackui teks pakeisti savo gyvenimą į geresnę pusę - daugiau rūpintis sveikata, nestresuoti“, - sakė ji interviu „Hello“.

Išsėtinė sklerozė yra centrinės nervų sistemos autoimuninė liga, paveikianti galvos ir nugaros smegenis. Ji gali sukelti apakimą ir raumenų nusilpimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS