M. Jampolskis: Radži nuotakos – beviltiškos | kl.lt

M. JAMPOLSKIS: RADŽI NUOTAKOS – BEVILTIŠKOS

Jau trečias mėnuo kaip Taujėnų dvare apsigyvenusios nuotakos kovoja dėl Radži meilės. Kelias į svajonių jaunikio širdį – ilgas ir su kliūtimis. Kiekvienas svečias atvyksta su iššūkiu užantyje. Ir tie iššūkiai tikrai ne visoms įveikiami.

„Tai, kas čia įvyks, nuspėti neįmanoma”, – po Mariaus Jampolskio vizito sakė realybės šou „Radži ieško žmonos” senbuvė Elena Jurgaitytė. Profesionalus aktorius merginoms pateikė tikrai netikėtą užduotį. Paryčiais atvykęs žinomas vyras merginas išvertė iš lovų ir iškart surengė aktorinio meistriškumo pamoką.

Radži nuotakos vaidino ne princeses, ir ne rozalindas. Marius joms paskyrė gerokai sudėtingesnius vaidmenis. Vienai valandai jos virto drambliais, meškomis, katėmis ir netgi beždžionėmis. Jeigu gyvūnus bevaidinančias savo nuotakas būtų pamatęs Radži, veikiausiai visas būtų iš dvaro išvaręs. Mat jų sukurtuose vaidmenyse nebuvo nei moteriškumo, nei seksualumo.

„Nė viena iš panelių nemokėjo vaidinti. Bet juk visi, stojantys mokytis aktorinio meistriškumo, ne ką daugiau tesugeba. Galiu pasakyti: visos jos pasirodė beviltiškai. Bet nieko geresnio aš ir nesitikėjau”, – merginų sceninius sugebėjimus vertino Marius Jampolskis.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

nesuprantu

juk cia yra komedijine laida sou viskas uz atlygy ir niekas cia rimtai nesiruosia zenytis o jus visi maisot su purvais viska negi tokie neispruse kad taip nieko nesuprasti tada jus visi tokie komentatoriai esat patys d a u n a i

nesvarbu

Nepatinka - neziurekit, bet cia SOU, o kad tiek rasot, reiskia idomu - ziurit ir nesamones rasot.

man

geda musu televizijai,per tokias laidas jau antri metai neziuriu teliko...,o merginos saves negerbia,nes matomai prasto auklejimo,zemo intelekto ir manau,kad net neistekes,tik del to ,kad dalyvavo siame projekte,kad kazkoks nusmurges cigoniugas paliete...fui..galimai.joks berniukas i zmonas neims..ir visi ziures is auksto,kaip i"k"nuo stoties
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS